AKTUELNO

Ukućanka nije izabrala pravi trenutak za ovaj potez.

Veliki šef imao je veliku želju da udovolji svim ukućanima, a ono što ih je posebno obradovalo jeste žurka pored bazena. Kako su svi malo više popili, među njima bila je i Luna Đogani koja je u jednom momentu naručila pesmu od Cece Ražnatović - Ličiš na moga oca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako u tom trenutku nije razmišljala o svojim postupcima, ona se izjasnila da tu pesmu voli zbog svojih roditelja, a s obzirom na to da je Kristini Kockar pre samo nekoliko dana preminuo otac, ona je shvatila da je pesma išla na njen račun.

Luna nije mogla da poveruje da je ukućanka na tako nešto mogla da pomisli, pa joj je uputila izvinjenje koje takmičarka nije tako olako prihvatila.

Šta ti pričaš meni da sam ja naručila pesmu za tebe, ličiš na moga oca? To je za mog oca i moju majku, da li si ti normalna? - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je otac umro, nisi morala baš večeras! - vikala je Kija.
Šta sad radiš, sama si ovo htela! Hoćeš Slobu? Bori se za njega! - pitala je Luna.
Šta ima da se borim, on je moj muž, bre! - rekla je Kija.

Kad je videla da je Kija zaista pomislila na tako nešto, Luna je odlučila da joj objasni zbog čega ona iznova naručuje samo tu pesmu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ovo uradila zbog mog tate šta je sve radio mojoj mami. Moj otac je maltretirao moju mamu - rekla je Luna.
Nije primereno da puštaš tu pesmu, ja svog oca još nisam sahranila! Iskreno, samo me ostavi na miru. Kad sahranim mog oca objasniću vam neke stvari - rekla je ljutito Kija.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'