AKTUELNO

Bivša ukućanka za Pink.rs otkrila da je presrećna što je videla svoju porodicu.

Milica Dugalić, ukućanka najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruzi", napustila je ovo velelepno zdanje u nedelju posle osam meseci boravka u Beloj kući. Nju su cimeri ispratili pesmom, a u studiju ju je dočekala njena ćerka Maša.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Maša u blagoslovenom stanju, Milica je često spominjala da bi volela da bude kraj svoje ćerke, a želja joj se sada i ispunila. Ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa bivšom zadrugarkom kako bi saznala kakav je osećaj susresti se sa svojom ćerkom i zetom koga još uvek nije upoznala.

Srećna sam što sam videla svoju ćerku, ona mi je bila prva i poslednja misao. Drago mi je što sam videla svog Radula, kuću, sve, oni su moj život. Nisam se ja loše osećala u "Zadruzi", ali sam jednostavno shvatila da nisam na mestu koje meni odgovara. Kada sam videla svoju ćerku u studiju, bila sam najpozitivnije šokirana, kada sam videla ćerku i njen stomačić. Drugo je gledati je preko videa i uživo joj dodirnuti stomačić. Stvarno neverovatan osećaj. Ja sam juče bila ceo dan sa Mašom, njenog supruga sam samo čula, a danas idem kod njih na ručak i provešću ceo dan tamo - otkrila je Milica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pored ovoga, Milicu smo upitali i da nam prokomentariše svoj odnos sa Lunom Đogani sa kojom je ulazila u okršaj tokom boravka u Beloj kući.

Ja sa Lunom nisam imala nikakav problem, ona je za mene jednostavno bila devojčica. Radilo se o tome da je jednog momenta meni trebalo nešto istog trenutka i njoj i ona je bez pardona uradila nešto pre nego što je pogledala i pitala, bez obzira na to da li je njen red ili nije. Ja sam joj rekla "Gospođice, nije tako, kolektivni život je jedno, a individualni život kući je drugo". Ona meni kaže "ali ja vas poštujem". Naravno, ona poštuje mene i ja nju, ali mora da poštuje kada je neko ispred nje kod kupatila. Tanjir koji ja ostavim, ona preko, "ja hoću džezvu", ona kaže "samo malo, ali stvarno nemam ništa protiv njih.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je neizbežno pitati pevačicu da prokomentariše odnos između ljubavnog trougla,  Lune, Kristine Kockar i Slobe Radanovića.

Sloba je zaljubljen do ušiju u jednu mladu, temperamentu devojku, koja ima jak personaliti. Luna ima jak personaliti, ali je izrazita maza. On je neko ko se prvi put oseća dominantnim muškarcem koji sa pažnjom čuva i neguje devojku. Sve poslove i fizičike i mentalne u braku sa Kijom je Kija nosila na leđima. Ona je bila jača ličnost i ona je vukla celu priču. On se povlačio iz svega i svačega. On je rekao da je to radio zato što je Kija insistirala jer ona bolje zna i ide joj od ruke. Sam je rekao da je ona odličan organizator, uvek je prednjačila svojoj energijom i brzinom. On se vrti oko Lune kao oko porcelanske figure, on je baš brižljiv prema njoj. Čuva je kao malo vode na dlanu, nežan je prema njoj. Njihova rasprava je toliko temperamenta i njihova energija je čas toliko pozitivna, čas negativna - ispričala je bivša ukućanka o ljubavnom trouglu.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Milica je za kraj rekla da se utisci još nisu slegli i da nije svesna da nema bubicu i da nije deo sveta u kom je živela osam meseci.

Kada sam gledala zadrugare u studiju osetila sam pripadnost porodici zvanoj "Zadruga". Svi ti ljudi su mi bili bliski, poznajem sve navike i njihove mane. Tako dugo smo bili i u dobru i u zlu - završila je Milica i dodala da i dalje nema osećaj da nije deo ovog rijaliti programa.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IPAK NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Andrijana se požalila Đeksonu, on joj poručio: JA SAM UVEK TU! (VIDEO)

D. B.

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'