AKTUELNO

Pevačica se nije nadala ovakvim rečima.

Danas su u Beloj kući zadrugari odgovarali na pitanja roditelja i prijatelja, a jedno od njih je bilo upućeno Nemanji Đerić Đeksonu. Naime, njega je drug upitao da li bi i napolju bio sa Andrijanom Radonjić.

Đekson se obradovao ovom pitanju, ali je svojim odgovorom šokirao sve ukućane, a naročito svoju sada već bivšu devojku.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da bih bio i napolju sa njom. Ona je devojka koju retko možeš da upoznaš. Žali bože što sam je upoznao u rijalitiju. Ništa nisam pokušavao ovde što ona ima dečka i što je patrijarhalna, nisam hteo da je kategorizujem kao ostale devojke. Nisam mogao da izdržim sedam meseci kada je ona pokazala povratne detalje. Upoznao sam je ovde i verovatno će ovde da se završi za sada - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da im se dopadam. Ne znam šta bi bilo kada bi bili napolju. Ne znam šta da kažem posle njegovog izlaganja, zatečena sam.

Miljanu Kulić je naročito iznenadilo ono što je Đerić rekao, i insistirala je da kaže zašto se povlači iz te veze. Njegov odgovor je bio da će se to u rijalitiju završiti, jer je ona raskinula, ali ostavlja mogućnost da će romansu nastaviti napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je u Nemanjinu odbranu izneo to da je primetio da se on iskreno zaljubio u Andrijanu i da je to evidentno na osnovu njegovog ponašanja koje ne može da se poredi sa tim kakav je on bio sa prethodnim devojkama.

Pročitajte još: ISPAO SAM BUDALA! Đekson nakon Duškovih reči razgovarao sa Andrijanom, ona GUTALA KNEDLU, pa mu poručila da ode! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

Foto:

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'