AKTUELNO

On je sve vreme ubeđivao u suprotno, ali bezuspešno.

Luna Đogani i Sloba Radanović su uplovili u ljubavnu romansu u rijalitiju "Zadruga". Njihova veza je bila poprilično skladna do momenta kada nije ušla u Belu kuću Slobina još uvek zakonita supruga Kristina Kockar.

Veza ovog rijaliti para je posebno dovedena u pitanje onda kada je Kija priznala da još uvek voli Radanovića. Zbog ovoga odnos između ovog ljubavnog trougla tokom poslednjih dana je veoma zategnut.

Foto: Printscreen Youtube

Luna se tokom večeri osamila u Rajskom vrtu kako bi razbristrila svoje misli, a onda joj se pridružio Radanović želeći da razgovara sa njom.

Gde je moj dečko? Ti nisi više moj dečko. Moj dečko je negde nestao. Ona ljubav više nije - ovim rečima je započela Luna razgovor sa Slobom.
Nije, nije - ponavljao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je Đoganijeva konstantno potencirala da se u njihovoj vezi nešto promenilo i da joj nedostaje ono što je imala na početku, pevač je to negirao.

Pogledaj me, reci mi šta se to desilo da se tako promeniš. Ja znam svaki deo tebe, ja osećam...Nisi moj Sloba. Mog Slobe nema - rekla je tužno Luna.
Ne lupaj gluposti budalo. Otkud ti to? - Pravdao se Sloba, ali ona nije odustajala:

Foto: Printscreen Youtube

Znaš ti od kad si se ti promenio. Znaš, ne moram sve da pričam. Ja te osećam. Osećala sam te ovih osam meseci, više ne osećam. Ti nisi više moj dečko. Nisi više ono što si bio. Ja se trudim da se ne primećuje da ja vidim da ti nisi kao pre - nastavljala je Đoganijeva, dok je Sloba tvrdio suprotno.

Pročitajte još: ODRŽALA JOJ PREDAVANJE: Goca se izdvojila sa Teodorom, pa joj skrenula pažnju na ponašanje, A ONDA JE POMENULA ANĐELA I NJEGOVU MAJKU! (VIDEO)

Nakon toga su nastavili razgovor i kod štale, a kako je izgledao razgovor ovog ljubavnog para pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'