AKTUELNO

Njoj nije promaklo ono što mnogima jeste.

Miljana Kulić i Bane Čolak iznenadili su milionski auditorijum kada su pre nekoliko dana u dva navrata razmenjivali nežnosti u spavaćoj sobi u "Zadruzi". Do tada su se ponašali kao prijatelji, pa niko nije očekivao d aće doći do ovoga.

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Miljaninom majkom Marijom Kulić, koja priznaje da je gledala ove snimke, ali ima posebnu teoriju o njihovom odnosu, ali i o ćerkinom odnosu sa Markom Miljkovićem.

Foto: Printscreen Youtube

- Njoj se Marko video, a on je onako zatvoren, pa dok su bili u hotelu oni su mnogo pričali i ona je htela konkretno da čuje da li se i ona njemu sviđa, jer ne voli ona ništa skriveno ni polako - rekla nam je Marija.

Ona smatra da su se Miljana i Bane dogovorili da to urade upravo kako bi izazvali Markovu reakciju.

Foto: TV Pink Printscreen

- To sa Banetom je sigurno dogovor između njih. Bar ja tako mislim. Oni su se dogovorili da to urade da bi Marka napravili ljubomornim, da ona vidi da li će on imati reakciju, dok je sa Banetom samo drugarica, oni se znaju odranije - tvrdi ona.

Ona je pažljivo odgledala snimke i ustanovila da su sve to, kako kaže, "dečije igre".

Foto: TvPink Printscreen

- To se vidi i na snimku, gledala sam ja detaljno. Njih dvoje su se tako namestili kod kamere da ona može da ih snimi, a ona se otkrila tako da joj se vide pidžama i majica, da nije bez odeće. Primetila sam i da pazi da njegova ruka ne ode ispod struka, što mi sve govori da je to njihov dogovor zbog Marka. I kad su se ljubili to je bilo onako da puca, da bi Marko čuo, dok on iz svog ugla nije mogao ni da vidi da je ona otkrivena i obučena. To su dečije igre, ona je samo ispitivala kako će on da reaguje - uverena je Marija.

Nju je ekipa emisije "Paparaco lov" pre nekoliko dana snimila u radnji za dečju opremu, pa nam je ispričala da su pripreme za dolazak unuka već počele.

Foto: Printscreen Youtube

- Sad samo gledam i upoređujem cene opreme za decu, još ništa nisam kupila, a i ne valja kupovati pre 38. nedelje. Čim uđe u 38. nedelju ja ću da kupim sve što treba da je to dočeka kad izađe iz "Zadruge" - rekla je Miljanina majka za portal Pink.rs.

Autor: V. Tanacković

#Bane Čolak

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'