AKTUELNO

Ukućanka je iskoristila svaku priliku da ga uvredi.

Marko Miljković i Miljana Kulić imali su žestoku raspravu tokom celog dana, a pravi haos usledio je u ,,Igri istine" kada su ukućani, po pravilu, jedni drugima postavljali pitanja o svemu što ih zanima.

Ukućani su se i te kako prepirali, a Miljana nije želela da prekine sa svađom čak i kada su svi otišli da spavaju, a kako nije očekivala da će joj ovaj takmičar dobro odbrusiti ona je u jednom momentu i napustila sobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tvoj život je rijaliti, kad se ugasi gasiš se i ti. Sram te bilo, treba majka da budeš. Ja bih se zapitao zbog čega ti sediš ovde - pitao se Marko.
Ja sedim ovde zbog tebe - rekla je Miljana.
Ti meni nisi ni mali nokat na prstiću. Tvoj život je rijaliti, hvala bogu pa sam za takve kao ti glup. Neka ostanem glup do kraja vašeg života. Imam i stan i 17 hektara i traktor - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

E, to sam čekala da čujem da priznaš da vidiš kakav si seljak - reka je Miljana.
Ja uvek imam gde da se vratim, a ne znam gde ćeš ti, spodobo - smejao se Marko.

Bilo je nejasno zbog čega je Miljana bila toliko kivna na Marka, pa je na ovaj način pokušala da ga povredi, ali on na to nije obraćao pažnju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tako ćeš da sjašeš isto kao što si se i popela. Idi kod tvog drugara Lepog Miće, on voli takve spermuše kao što si ti - nastavio je da provocira Marko koji je odlučio da joj odbrusi do kraja.
Samo da znaš za ovo što si izgovorio je*aće te moji drugovi, a ja ću gledati - rekla je Miljana za kraj.

Ukućani su se prepirali do ranih jutarnjih sati, a šta su još rekli jedni o drugima pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'