AKTUELNO

Ipak sumnja u njegova osećanja!

Kristina Kija Kockar je u toku noći, kada su svi zadrugari imali prilike da vide i čuju razgovor koji je obavljala sa Lunom Đogani, otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da čuje, a svi takmičari ostali su šokirani posle svega što je ova ukućanka priznala.

Nakon što je otvorila dušu, Kija je priznala da još uvek voli Slobu Radanovića, a činjenica je da je to bila noć za pamćenje s obzirom na to da su svi pogledi bili uprti u njih. Kako nije mogla da podnese Kristinine reči koje je upućivala Slobi, ona je izašla napolje, jer nije želela da svi vide njene suze.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bi joj pomogla, Teodora Džehverović joj je pritrčala u pomoć, a Luna je bila nemoćna da bilo šta kaže posle svega što je čula.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glava me zabolela, ništa mi nije jasno! Od samog početka sam uz vas, sve sam proživljavala sa tobom. Prosto, ne mogu da skapiram šta se trenutno dešava i da li je ovo moguće. Mislim, ti si to sve osetila, to je najveći problem. Ali, Luna, moraš da shvatiš da je čovek u šoku, ne poznaje je ovakvu. Tvoji roditelji treba da znaju kako se osećaš! Briga te za kamere. Logično je da mu ne veruješ, nemaš realnu sliku! Sve ti se poremetilo u trenutku samo. Šta je tebi najveći problem? - pitala je Teodora.
Ja spavam, jedem, delim parče hleba sa njim, osećam njegovu emociju, sve! Ja po njegovoj faci vidim da... ne znam, zbunjena sam skroz, to je meni problem, veruj mi - pričala je kroz plač Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičarka je posle ovih reči povraćala pored hotela, a prizor nije bio nimalo prijatan. Teodora je dala sve od sebe da je uteši govoreći joj samo lepe reči , a onda je Luna priznala zbog čega je toliko potrešena zbog svega.

Samo mi je to što moja majka ima nervne slomove zbog mene! Žena koja me je ceo život pazila, ona me rodila, činila je sve da mi ništa ne fali! Došla sam ovde da zagorčam sebi život i njima i to samo zato što sam se zaljubila, on je sve što sam želela u životu i ono što sam tražila. Završiće u bolnici zbog mene, sve sam čula. Odlepila sam više od svega, on je moj, moj, moj! Ja ne mogu da zamislim život bez njega napolju - jecala je Luna

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bilo je evidentno koliko je Luna preplašena zbog svega, a njen najveći strah je da će izgubiti svog dečka zbog kog je rizikovala sve.

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'