AKTUELNO

Mnogi su se plašili za nju!

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Avril Lavinj, protekle nedelje prošetala je crvenim tepihom na svečanoj 25-oj godišnjici fondacije koja je posvećena skupljanju novca za rano otkrivanje i lečenje multiple skleroze.

Ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon dužeg vremena. Naime, njoj su lekari 2014. godine dijagnostifikovali Lajmsku bolest, zbog čega je skoro potpuno nestala iz javnog života. Neki njeni fanovi imali su teoriju da je umrla, te da iz njene kuće izlazi dvojnica. Na sreću, to nije tačno. Pevačica se pohvalila da radi na novom albumu:

Osećala sam da ne mogu da dišem, govorim ni da se pomeram. Mislila sam da umirem. Bilo je preteško, bilo je dana kad se nisam mogla istuširati jer nisam mogla da stojim na nogama. To što radim i izlazim za mene je velika stvar. Srećna sam što ponovo stvaram muziku - izjavila je ona.

Podsetimo, ona je još 2016. godine najavila album, ali se to nije desilo, te je veoma zahvalna svim fanovima koji su uz nju, a poručila im je da su pesme veoma lične, te da je sigurna da će je razumeti.

Autor: N. Vujčić

#Avril Lavinj

#pevačica

'