AKTUELNO

Jedna od trenutno najuspešnijih i najgledanijih turskih serija "Istanbulska nevesta" upravo počinje na TV Pink i publika u regionu će moći da je prati svakog dana u 20 časova.

Činjenici da je ovo dugoočekivana serija koja je u Turskoj postigla ogroman uspeh, doprinosi i to što je snimana po istinitom događaju, što je retkost kod turskih sapunica. Drugi adut ove serije je glumačka podela - u glavnim ulogama "Istanbulske neveste", čija se radnja odvija u dvoru starom 400 godina, našli su se Asli Enver i Ozdžan Deniz.

Priča prati Sureju Deniz, izuzetno lepu i samouverenu devojku, koja je odrasla kao siroče u metropoli kakva je Istanbul. Naučena da se sama bori sa svim problemima, Sureji se život menja iz korena kada upozna Faruka Borana, bogatog i harizmatičnog biznismena, koji je osvaja već pri prvom susretu.

Ne sluteći da se iza maske čoveka širokih shvatanja krije rob starih truskih običaja, kome je mamina reč presudna, Sureja pristaje da se uda za Faruka i iz metropole preseli u srce turske pokrajine Anadolije, gde vreme kao da je stalo. Dok se Sureja s mukom bori za svoje mesto na velelepnom imanju Boranovih, Faruk će se iznenada suočiti sa starim neprijateljem prodice - Ademom Sezginom

Već na početku serije, gledaoci će se upoznati sa prošlošću glavnih junaka. Sureja je talentovana pevačica koja nakon diplome na muzičkom konzervatorijumu ušla u muzički industriju. Živi skromnim životom sa tetkom, jedinim članom porodice. Njen miran život zauvek se menja kada se zaljubi u Faruka Borana, zgodnog poslovnog čoveka iz Burse.

Porodica Boran je jedna od najstarijih i najbogatijih porodica u Turskoj. Nakon smrti oca, sva odgovornost ostaje na Faruku, koji preuzima porodični posao. U porodičnoj palati u Bursi žive i njegova tri brata Fikret, Osman i Murat, kao i majka Esma, koja najviše voli Faruka i ima velike planove da mu izabere nevestu i sklopi unosan brak.

Međutim, Faruk se ženi Surejom u koju se zaljubio na prvi pogled i dovodi je u porodični dom, sa čim Esma ne može da pomiri. Kako vreme bude prolazilo, dvor porodice Boran, koji je vekovima prkosno stajao u srcu tradicionalnog grada, počeće da se urušava pod pritiskom zamršenih porodičnih odnosa, dok istanbulska nevesta ne bude potpuno rastrzana između tradicije i modernog sveta.

Uzbudljivu priču o ljubavi koja će se naći pred brojnim iskušenjima zbog okova tradicije i pod pritiskom porodičnih odnosa, "Istanbulska nevesta", gledaćete od večeras, svakog dana u 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

'