AKTUELNO

Nova svađa koleginica!

Juče su se posvađale Sara Reljić i Teodora Džehverović, a upravo su ove dve ukućanke, o svojim problemima u komunikaciji večeras razgovarale sa Ognjenom Amidžićem u dvorištu, nešto pre izbacivanja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Teodora je odmah istakla kako su ona i Sara od početka "Zadruge" imale odličan odnos, da ona pamti svaku njenu svađu koje je opravdavala i da su se i ranije svađale, ali da su uspele da reše i izglade svoje probleme.

Foto: RTV Pink

Ja sam kometanrisala tu temu i danas. Pre deseta dana u svađi sa Dragicom meni Dragica dođe i kaže: A tek šta Sara priča o tebi, pričala je kako tvoji spotovi izgledaju kao pornići! I na igri istine Anđelo je dobio priluku da to pita, i onda je ispalo da je moja mama konzervativna. Mene je najviše iznerivralo to što si Saro rekla da sam ja iznad svih. Moja mama samo srčano reaguje i brani svoje dete! Meni je bilo krivo da mi jedna Dragica kaže da moji spotovi izgledaju kao porno filmovi! - rekla je Teodora.

Foto: RTV Pink

Vojke i ja smo malo otovreni, jer smo imali s*ksualne odnose u Zadruzi! Imali smo priliku mali milion puta da pričamo, mogla je lepo da me pita! Kada su je svi napadali za Ćazima, ja sam rekla da nema tu logike, jer je devojka na tom mestu našla dečka. Ja tebi tog čoveka nikada nisam spomenula! Ja Teodoru nikada u lošem nisam spomenula! Glupo mi je da pričam koliko sam puta ja i njoj prišla i rekla joj koliko vredi i da se ne peca na neke gluposti! - rekla je Sara.

Teodora je izjavila i kako je uvek bila tu za Saru, a u toku ovog razgovora, došlo je i do novih manjih varnica između Sare Reljić i Teodore Džehverović, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

'