AKTUELNO

Indira smatra da Radonjić sve ovo radi zbog nagrade.

Pinkova zvezda, Andrijana Radonjić se po dolasku svog oca Duška Radonjića u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" pod njegovim sugestijama odlučila na nekoliko promena u odnosu na dosadašnje ponašanje, a to su svi zadrugari, ali i gledaoci primetili.

Foto: RTV Pink

Sinoćna gošća u studiju u Šimanovcima je bila majka Sare Reljić, Indira, sa čijom je ćerkom Andrijana učestvovala u takmičenju "Pinkove zvezde". Indira je s obzirom na to da poznaje i privatno Duška prokomentarisala njegov odnos sa ćerkom.

On je ušao da ubije tu više muva. Sebe ispromovisao, a Andrijanu na neki njegov način uzdigao. Zorica je došla tu da mu pomogne. Njegov odnos sa Andrijanom, kao otac i ćerka mi se ne dopada. Ja sam žena liberalnih shvatanja. Ali sam se trudila da mojoj deci budem roditelj, pa prijatelj. Ima nekih stvari koje mi kao roditelji ne treba da kažemo, "isturi grudi" to je degutantno i ružno. On je izuzetno dobar manipulator. On je uvukao Andrijanu u neku priču koja njoj nije legla. Njoj jednim delom prija Đeksonova pažnja, a sa druge strane je jako nesrećna. Fina je ona devojka i smerna, trudila se da izgradi svoj imidž. Međutim, sav taj njen imidž je pao u vodu. Njoj prija Đekson, ali javno eksponiranje ne. Andrijana je njegova žrtva - prokomentarisala je Indira.

Foto: Printscreen Youtube

Indira smatra da je Radonjićevo ponašanje ovakvo samo da bi se "dokopali" nagrade i da se Andrijana slabo snalazi u situaciji u kojoj je sada.

Pročitajte još: Miljanina mama se suprotstavila Banetovoj, pa oplela po Nadeždi: Ona je LAKA ŽENA, RASTRGLI BI JE DA JE LEPŠA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'