AKTUELNO

Goca traži bolju priliku sa ćerku.

Voditeljka Katarina Nikolić je predložila svojim gošćama Indiri Reljić, Mariji Kulić i Jasmini Čolak da odgledaju video-snimak žestoke svađe Anđela Rankovića, Gordane Džehverović i Duška Radonjića, a potom da prokomentarišu šta misle o ovim akterima.

Foto: Printscreen Youtube

Anđelo se postavio kao kavaljer. On je fin i kulturan momak i nekako uvek nastrada zbog te relacije. Nije mu baš lako. Teodora je odrasala uz mamu i naučila na njen stil i njoj to nije ništa strano. Anđelo je drugi tip momka, on je žrtva među njima - rekla je Indira.

Foto: Printscreen Youtube

Bez dlake na jeziku se i Marija izjasnila. Ona je rekla bez obzira na to što Goca udeljuje majčinske savete njenoj ćerki, ona nema lepo mišljenje o njoj.

Dvolična je, da je vredna jeste, previše. Da se njoj Anđelo sviđa - ne, niti bi joj se dopao za zeta. Ona je majka koja gleda da se ćerka zabavlja sa imućnim, ko će nju da vodi, da joj organizuje nastupe, da ima dosta novca. Ona je rekla da će da podrži vezu dok je u rijalitiju. Međutim, kad oni izađu, ona će da objasni da on nije za nju. Od te veze nema ništa. Vidim da se ne slažu ni Anđelovi roditelji sa Teodorom, možda ljudi neće snaju pevačicu - dala je svoje mišljenje Miljanina majka.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MUŠKA SUJETA! Banetova majka PRIZNALA: On je više RAZOČARAN U Mikija nego u Nadeždu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Indira Reljić

#Marija Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'