AKTUELNO

Želi sa njim nešto više!

O vreloj akciji Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, koja se dogodila na Uskrs, već danima bruji javnost. Zadrugari su tek sinoć saznali za ovo, te danas svi komentarišu i žele da saznaju kako je do toga došlo. Iako deluje kao da niko ništa nema da kaže na to, Nadežda misli da je svi osuđuju.

Foto: TvPink Printscreen

Razlog za osuđivanje je i to što je Nadežda bila bliska sa Banetom Čolakom, koji je sada veoma razočaran u nju zbog toga što je imala seks sa Mikijem. Međutim, nju očigledno baš briga za to, pa je danas priznala Bori Santani da bi mogla lako da se zaljubi u Mikija, dok to nije slučaj kada je Čolak u pitanju:

Ja u Baneta Čolaka ne mogu da se zaljubim. Ja u takvog čoveka koji ima takvo ponašanje prema meni ne mogu da se zaljubim. U Mikija mogu, on ima ponašanje prema meni kao prema ženi. Naravno da mogu da se zaljubim u njega. On nije ni glup ni ružan, on je jedan od boljih frajera ovde. Pola kuće bi bilo sa Mikijem - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TUPSON JEDAN, CEO ŽIVOT DRŽI ŽENE KAO PARAVAN: Zorica ogovarala Slobu, a onda je isplivala informacija sa kojim zadrugarom je Matora imala S*KS! (VIDEO)

Ona je žestoko oplela po Banetu, pa otkrila još neke detalje koji su bili nepoznati. Šta je sve Nadežda rekla pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'