AKTUELNO

Ne može da podnese da su mu prećutali preljubu .

Od trenutka kada je Bane Čolak potvrdio svoje sumnje da su Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali seksualne odnose, nije mogao da se smiri, a da im oboma ne prebaci za taj čin. Ono što je njega najviše povredilo jeste što je većina zadrugara znala za njih dvoje, a on je poslednji saznao.

Gledam vas već danima. Pet ljudi mi kaže, raznih. Ja sam govorio "moj brat Miki i Nadežda nisu to sigurno uradili". Zato što nisam verovao da me kulirate. Očekivao sam da ćete mi reći - besneo je Bane na Nadeždu i Mikija.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Užičanin bio veoma blizak sa Nadeždom, on je teško podneo ovu činjenicu, pa je svaki trenutak koristio da im prebaci zbog onoga što su mu uradili, a onda ga je ona dočekala sa opaskom da se on poljubio sa Marijom Anom Smiljanić, što je on i priznao.

Ja nisam uradila ništa loše, dečka nemam, muža nemam, mogu da radim šta hoću. Ja sam najgora, svi su se u mene razočarali - pričala je Nadežda, a onda dodala da je između nje i Mikija postojala hemija od prvog dana.

Foto: Printscreen Youtube

Iako Čolak tvrdi da ne gaji osećanja prema Nadeždi, njegovi postupci govore suprotno. Kao što je poznato, on Mikija smatra jednim od najboljih rijaliti prijatelja, a ono što mu je on priredio, Bane nikako ne može da mu oprosti.

Što mi nisi rekao kao prijatelju? Ja sam očekivao od tebe iskrenost da me pozoveš kod brata da mi kažeš. Da sam najveće sranje uradio, ja bih rekao - vikao je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OGLASILA SE I ONA: Majka Andrijane Radonjić progovorila O ĆERKINOM DEČKU KOJEG JE OSTAVILA NAPOLJU I O DUŠKU I ZORICI! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'