AKTUELNO

Ukućanka je u potpunosti otvorila dušu!

Kristina Kija Kockar je samim ulaskom u najgledaniji rijaliti, "Zadrugu", podigla veliku prašinu i šokirala svog supruga Slobodana Radanovića i njegovu devojku Lunu Đogani kada se tamo pojavila.

S obzirom na to da je široj javnosti dobro poznata priča o preljubi koju je Sloba učinio pred milionskim auditorijumom, ni Kija nije ostala dužna zbog toga, pa je u mnogim situacijama otkrivala detalje iz njihovog braka.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ona je u razgovoru sa Nadeždom Biljić otkrila nešto što šira javnost nije znala, na šta su svi prisutni ostali zatečeni. Osim njenog braka koji je doživeo krah, ona je progovorila i o svom odnosu sa Andrijom Lazovićem i o tome kakvo je njeno viđenje situacije iz svog ugla.

Kad gledaš teoretski, Andrija je moj ljubavnik, kao što je i Luna ljubavnica. Da sam tražila utehu ne bih je tražila u Budvi, nego bi to bilo na Dorćolu. Možda sad sa Andrijom ne uspe, a možda uspe. Zamisli uspe i ponovo budem sa njim, to je možda sudbina - rekla je Kija.
Ništa se ne dešava bez razloga, sve je to sudbina, sve se dešava sa razlogom - odgovorila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Kija je svojim cimerkama u Zadruzi otkrila jedan detalj koji je javnosti do sada bio nepoznat, a koji će, po svemu sudeći, izazvati burne reakcije.

Šta bi bilo drugačije, da sam ostala jedne noći i da sam ostala u Budvi i da se nisam smuvala sa SLobom pre toliko godina. Ali, možda bi sa njim sve to puklo, jer smo bili mlad, to je bilo pre šest godina. Andrija je bio veren, pa je raskinuo pre dve godine, pa je čekao dve godine na mene, ja ne znam ko je ta devojka. Ja mogu da biram sa kim ću da budem, ali mene samo on zanima - dodala je Kija.

Kada su ukućanke čule šta je ona izjavila, nisu mogle da poveruju u to, a onda je inspirisana pričom o svom dečku ponovo ispričala nešto sa čim javnost nije bila upoznata.

Foto: RTV Pink

Početak novembra je bio, ja sam sve stvari iz stana koje su bile Slobodanove izbacila odatle i dva džaka sam poslala ovde, a ostalo je još letnjih stvari i onda sam se pakovala i sve sam sklonila i nađem jelku i prvi put sam je sama okitila, uvek je on kitio i uvek me iznenadi kad se vratim sa posla. Ili kad sam u Abu Dabiju on okiti ceo stan. I ja ovaj put okitim stan, a on blistav, sve sam gluposti bacila koje mi ne trebaju i tako sednem i gledam, kupim vino i sireve...pa pijem, pustim muziku i svi mi govore kako ja nisam bila sama, ja bukvalno sama kao retard. Imam u gepeku kesu sa svim čestitkama za svadbu, sa našim slikama koje sam ja njemu dala i ne znam šta se sa tim desilo, ne znam da li je to bacio verovatno. Pošto je on meni jednom izlepio stikere u obliku srca, svuda mi je ostavio to i ja sve to stavim u veliku kesu i bacim.Ne znam šta sa prstenjem da radim, verenički prsten je sa dijamantom, prelep je. Dijamant ne može da se proda, samo belo zlato, ali neću da ga prodam, a burme su isto prelepe - ispričala je ona.

Kija je ovim izjavama zaprepastila sve koji su želeli da saznaju najsitnije detalje o njenom životu i odnosu između nje i njenog supruga Slobe Radanovića, kao i o njenom odnosu sa sadašnjim dečkom Andrijom Lazovićem, a kako biste saznali šta je još ispričala pogledajte video u nastavku.

K. Ristić

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'