AKTUELNO

On ne bi mogao da gleda bivšu i sadašnju devojku u istoj prostoriji.

U toku prethodne večeri zadrugari su odgovarali na pitanja novinara i tom prilikom je Mina Vrbaški priznala da ne gaji osećanja prema Nemanji Đerić Đeksonu, kao ni to da nije ljubomorna na njegovu vezu sa Andrijanom Radonjić.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, nakon što je Mina raskinula sa Đeksonom, ona je otpočela vezu sa Tomislavom Panićem, ali i njihova ljubav je bila kratkotrajna, a uzrok toga je ukućankino raspoloženje i ponašanje.

Tomislav Panić je želeo da se oglasi povodom ovoga i prokometariše njihovu romansu, ali i svoj odnos sa Minom.

Mina je lepa dama, koja je veoma mlada. Sve greške koje nosi ta neka mladost, ludost, ništa je tu protiv nemam. Ja sam nešto pokušao sa njom, kako će se to odvijati napolju, videćemo. Nadam se donekle da ćemo ostati prijatelji, ako ne budemo mogli biti zajedno - rekao je Toma, a potom prokomentarisao šta misli o Andrijaninoj i Đeksonovoj vezi:

Foto: Printscreen Youtube

Što se tiče mene i Mine, nama je bilo lepo. Srešćemo se negde ona i ja negde na ručku. Ja mislim da je to dobar marketing za oboje. To što se ovde priča, to nema veze sa vezom. Postoji obostrana korist. Kada spojimo partnerstvo, korist i interes to donekle pije vodu. Ja nikad ne bih mogao da imam devojku, a svoju bivšu tu pored da gledam. Itekako ja znam šta je ona radila, ali ja nisam želeo da gledam stare novine. Ona se sunča, ja pogledam on nju gleda, mi sednemo ovamo, on nju gleda, a devojku mazi pored sebe - prokomentarisao je Panić.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Duško ŠOKIRAO SVE: KUPIO SAM ANDRIJANI PREZERVATIV ZA ROĐENDAN, a EVO kakva je bila njena reakcija! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'