AKTUELNO

Dopustio je svojoj ćerki da napravi izbor.

Andrijana Radonjić je u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi" posle više od sedam meseci boravka uplovila u ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerić Đeksonom, uprkos činjenici da van Bele kuće ima dečka.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da je sve ovo uradila u prisutvu svoga oca, a s obzirom na to da je on upućen u svaku poru njenog života, evo šta je rekao o vezi svoje ćerke i Đeksona tokom pitanja novinara.

Ja sam je pustio da gazi putem kojim misli da treba da se gazi. Ja sam tu da je usmerim ako negde ekstremno greši. Ne bih je nikad držao pod staklenim zvonom. Ja idem po dvorištu i tešim malo Đeksona, malo i Andrijanu. Samo ne želim da iko na silu prereže te emocije koje su se pojavile. U Andrijanine ne sumnjam. Biće im lakše što su ovde zajedno. Nek žive svoj život. I da se sutra rastave, ja nemam ništa da mu zamerim, jer prema njoj bio dobar. Jako sam velika picajzla kada su budući zetovi u pitanju - rekao je Duško.

Pročitajte još: OSEĆANJA SU JOJ POMEŠANA! Kija ne može da prizna da je prestala da VOLI Slobu! On i Luna izleteli iz Bele kuće! (VIDEO)

Njegova ćerka i Đekson su takođe prokometarisali sve ono što je Duško rekao, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Foto: Printscreen Youtube

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'