AKTUELNO

Ova odluka nimalo nije bila očekivana.

Turbulentan dan koji su ukućani imali iza sebe bio je stresan za pojedine ukućane, a ono što je usledilo jesu nominacije ukućana.

Čim se voditelj Ognjen Amidžić pojavio na vratima Bele kuće, bilo je jasno da su svi takmičari morali da donesu konačnu odluku o tome ko će od ovo dvoje ukućana otići u izolaciju i boriti se za opstanak nakon sedmomesečnog boravka u rijalitiju.

Ovu trku vodili su Luna Đogani i Milan Milošević, a s obzirom na to da su baš oni u pitanju, po rečima takmičara bilo im je veoma teško da donesu pravu odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su mnogi očekivali da će situacija biti obrnuta, javnost je šokirala odluka da će ipak Luna Đogani otići u izolaciju.

Miki Đuričić je imao potrebu da iskoristi ovu priliku i kaže šta misli o nominovanim ukućanima.

Luna je u poslednjih nekoliko dana bila jako pozitivna, što mi se mnogo svidelo, ona se samo tripuje da su svi protiv nje, a uopšte nije tačno. Milan je osoba koja zna da me nasmeje i sa kim retko kad pričam tako, svaka njemu čast - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako zna za celokupnu situaciju, Snežana Mišković Viktorija je ipak odlučila da glasa, kako ona kaže, za ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je toliko bila ovde, da znam da je imala momente kad se osećala mnogo loše i bilo joj je jako teško da uđe u plus fazu. Od Zadrugovizije 2 ona je druga osoba, pokazala je drugu stranu. Nju je izolacija pogodila, pogubila se totalno i zbog toga ne mogu da je pošaljem u izolaciju - rekla je Viktorija.

Zorana Stefanov je takođe obrazložila svoje razloge zbog kojih je odlučila da Milan Milošević ostane tu gde jeste.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da Luni nije stalo da ostane, uvek je želela da ide kući. Mislim da je nije briga za igru i za sve. Mislim da je jako pozitivna, ali da ne može da pokaže neke svoje kvalitete. Nikad mi ništa ružno nije rekla, a ulazile smo u rasprave mnogo puta. Uopšte ne gledam to na taj način, uvek smo bile u korektnim odnosima. Smatram da je dobar čovek. Milan je neko koga je moja mama pomenula da se držim njega i to nije za džabe - rekla je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je bila iznenađena što je osvojila najveći broj glasova svih ukućana za odlazak u izolaciju, ali je tu odluku olako i prihvatila.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, publika je najmanji broj glasova dala Tomislavu Paniću, koji će sa Lunom provesti noć u izolaciji.

Kako je svaki ukućanin ponaosob glasao možete pogledati u video-klipu.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'