AKTUELNO

Sada je razvezala jezik.

Kristina Kockar je od samog ulaska u najpopularniji rijaliti u regionu imala mnogo konflikata sa svojim još zakonitim suprugom Slobom Radanovićem koji ju je javno prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani.

Iako je njen brak doživeo krah u kojem je takmičarka očigledno izvukla deblji kraj, ona se ipak trudila da na sve moguće načine izgladi odnose sa njim sve do trenutka dok joj Sloba nije rekao da njene reči nemaju težinu i da je svaka njena suza lažna.

Foto: Printscreen Youtube

Kako se pretpostavlja da je Kija poludela zbog toga, ona je odlučila da svojim drugaricama otkrije ko je zapravo njen muž i šta je ono što je najviše nervira otkad je ušla u Belu kuću.

On je bio mutav, svi su ga znali kao Kijinog dečka. Svi u gradu znaju da je retard, svi mu se smeju! A došao je posle u Pinkove zvezde, pa je počeo da piše ribama na Fejsu. Njega poznaje ceo Zrenjanin, on se sad nešto ku*či, a znam ga bolje od svih! - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanka koja se našla tu u trenutku dok je ona pokušavala da iskali sav bes bila je Nadežda Biljić, koja je podstaknuta njenim govorom odlučila da prokomentariše kroz šta je ona prošla kada je sa njim ušla u sukob.

Ja njega znam vrlo dobro, to kakav sad odnos imamo, ja ga ne prepoznajem! Ja sam se totalno zbunila kad me on pitao: Kakvi smo mi prijatelji? Kako god da okreneš, poklopio me izjavom o tome, a Kija zna koliko smo sarađivali. Drugačije je kad sa nekim živiš ili kad se viđaš od vikenda do vikenda - rekla je Nadežda.

Detalje o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

'