AKTUELNO

Mislili su da ih niko ne posmatra.

Otkad je Tomislav Panić ušao u "Zadrugu" podigao je veliku prašinu, jer je odmah uspeo da razdvoji Minu Vrbaški i Nemanju Đerića Đeksona, koji su bili zajedno od ulaska u ovaj rijaliti.

Foto: Printscreen Youtube

Mina i Toma su do danas ostali u vezi u najgledanijem rijalitiju u regionu, a njihova ljubav uspela je, po svemu sudeći, da zbliži još dve osobe koje ih čekaju napolju.

Naime, majka mine Vrbaški, Ivana, u bekstejdžu prilikom vanrednog izbacivanja pre nedlju dana nije se odvajala od Tominog brata Petra.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su tada pričali kako su se veoma zbližili i kako se već smatraju familijom.

Mi smo već familija. Ja sam ovde prvi put, sad smo se upoznali i super mi je (Minina mama). Nisam očekivao da će Toma odmah da nađe devojku po ulasku u Zadrugu. Pričali smo pre nego što je ušao i rekao mi je "Ući ću, pa šta bude". Zadovoljan sam njegovim nastupom i ponašanjem. Nemam nijednu primedbu, sve je u redu - rekao je Peca za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Ipak, posle snimanja se ispostavilo da njihova bliskost prevazilazi rodbinsku bliskost i da on nije govorio istinu kada je rekao da je večeras upoznao Ivanu.

Naime, novinar portala Pink.rs ugledao je Ivanu i Pecu dok su čekali prevoz da se prebace kući. Oni su se za to vreme veoma neobično ponašali, pa su se u jednom trenutku osvrtali svuda oko sebe, da bi na kraju usledio šok.

Foto: Pink.rs

Ivana i Peca su se sočno poljubili na rastanku, što je zabeležila naša kamera, a kako je to izgledalo pogledajte u donjem snimku.

Pink.rs

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'