AKTUELNO

Bez dlake na jeziku izneo je svoj stav o ovo dvoje zadrugara.

Polemika koja se danima vodila oko iskrenosti u odnosu imeđu Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona uzdrmala je javnost. Mnogi su njihovu vezu koja je započeta u rijalitiju komentarisali iza leđa i na destruktivan način, a zbog toga je situacija u Beloj kući bila i te kako napeta.

Povodom toga Veliki šef je poslao pismo u kojem je obrazložio svim takmičarima da moraju biti iskreni povodom svog mišljenja, a Miki Đuričić je održao govor koji mnogi ukućani nisu podržali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pamtim da je Đekson od početka priznao da mu se Andrijana sviđa, a i ona je bila zaljubljena u njega. Mislim da se ovaj degenerik iskreno zaljubio. Sve što vi podržavate, meni je to sramno. Zorana, Sara i Andrijana su Pinkove zvezde, ogovarale su jedna drugu. Đekson nema taktiku, to je nemoguće. Po meni, ja sam cenio što nisi pokazala guzicu, što si fina i što to nije potrebno da bi bila ovde. Ne peva se guzicom i sisama, peva se glasom i pojavom. Moje jedino razočarenje je što smatram da ti to nije trebalo, a sve je moglo da se napravi i bez tih stvari, a taj što ti govori da treba da izbaciš guzicu taj te laže, tebi to ne treba. Ovde ima fejk prijateljstava. Luna i Sloba nikad nisu pravili ljubomornim jedno drugo, kao što su to radili Teodora i Anđelo, Sara i Vojke i ostali mnogobrojni. Lepi Mića i ja nismo bili fejk, zamalo da se pobijemo, možda smo Bora, Bane i ja fejk! Isto tako su i Zorica i Duško fejk! Želim da verujem da je ovo ljubav, nije sve tako kako izgleda - rekao je Miki.
Jesi li ti držao sveću ovde? Otkud ti znaš? - pitala je Zorica.

Zorica Marković i Miki su sa jedne teme prešli na drugu, a to je pitanje o njenoj vezi sa Duškom Radonjićem. On je odgovorno tvrdio da među njima ne postoji ništa osim prijateljstva, a onda je i on odlučio da im se obrati.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti svaki put pričaš kako imaš neku i da ne zna niko. Vas dvoje niste u vezi i to svi znaju! Ti i te kako bacaš rovce! PR si Kiji, a sa Duletom nisi u vezi! Davite se u sopstvenim lažima! - nastavio je Miki.
Da li sam imao 3 ili 53 žene to je samo moja stvar. Kada sam se susreo sa situacijom kada je Filip pričao za šta nije imao dokaza, to mi se nije svidelo. Za moje veze, odnose i ljubavne relacije ne zna ni moj kum, ni Andrijana ni bilo ko drugi. To je moja stvar. Ja sam rekao da sam sa Zoricom u vezi - priznao je Duško.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoricu su Mikijeve reči povredile, ali je želela da na lep način razreši ovu situaciju.

Ja tebe nikad nisam potcenila, samo lupaš gluposti. Ja ovde nisam došla da se takmičim, ja sam gost! - rekla je Zorica.

Kako je Andrijana bila glavna tema za stolom, ona je ustala kako bi obrazložila njene stavove po pitanju njenog morala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljudi koji mene znaju, znaju da sam na takmičenju Pinkovih zvezda nosila svakakve haljine i nošnje i dekolte i providno, znači mogu da budem sve, to ne znači da ja nisam dobra, ali nisam mogla da dođem na red ovde od nekih ribetina - bila je iskrena Andrijana.

Kako je izgledala ova rasprava pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Duško Radonjić

#Miroslav Miki Đuričić

#Zorica Marković

'