AKTUELNO

Diskrecija joj opasno zamerila.

Sara Reljić i Maca Diskrecija su donedavno bile veoma bliske rijaliti prijateljice. Međutim, to se promenilo od trenutka kada je Sara stala u odbranu Kristine Kockar kada ju je Diskrecija uvredila da zbog operacije koju je imala neće moći da ima potomstvo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pinkova zvezda je otkrila da je prošla kroz istu operaciju kao i Kija i da je zato morala da joj skrene pažnju da je njeno ponašanje pogrešno. Maca ju je iz revolta nazvala "raspalom kurvetinom", a njihova svađa se nastavila i tokom prethodne večeri u "Igri istine".

Bilo bi licemerno od mene ako bi ćutala, jer sam ja tu operaciju imala, kao da meni govoriš to što njoj govoriš. Okrenula sam se na finjaka što je uvredila devojku koja je imala istu operaciju kao ja, pa njoj je rekla to, a to se na mene ne odnosi jer sam ja imuna, šta? -   Objasnila je Reljićka.

Foto: Printscreen Youtube

Nisi trebala da se mešaš. Nisi mogla da izdržiš i okrenula si se protiv mene. Osam meseci sam te podržavala - prekorevala je Maca Saru.

Kako će se odnos između ove dve zadrugarke odvijati u nastavku ovog zabavnog programa ostaje da saznamo.

Pročitajte još: ZORANA ILI MARIJA ANA? Filip OSTAO NEDOREČEN u koga je ZALJUBLJEN, pa PRIZNAO u kakvom je odnosu sa Smiljanićkom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'