AKTUELNO

Branka je za Pink.rs iznela svoje stavove o ćerkinom ponašanju u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Jedna od veza u Zadruzi koja je svakako uzburkala javnost jeste odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Sanjina majka Branka je za naš portal otkrila šta nakon svega misli o celoj situaciji i da li ćerki nešto zamera.

Foto: TvPink Printscreen

Njoj je jako bitno moje mišljenje u svakoj odluci. Znam da i sada razmišlja kako ja gledam na sve to, šta ću joj reći kada je budem videla i tako dalje. Ja njoj ništa ne zameram, ko zna kako bi se 90% ljudi ponašalo u rijalitiju da su tako u zatvorenom prostoru. To je psihički pritisak, a davljenik se i za slamku hvata. Vidi se da je to prijateljstvo i da su one našle tu neku podršku jedna u drugoj, pa neka tako ide do kraja. To joj je jedno veliko životno iskustvo - rekla je Branka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je naglasila da smatra da je Matorin i Sanjin odnos prijateljstvo, nas je interesovalo da li joj "zapara uši" kada njih dve ispred kamera naznače da su u vezi i da proslavljaju pola godine zabavljanja.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ne želim uopšte da razmišljam o tome sve dok ne budem sa njom razgovarala. Ja to sada gledam kao snimanje jedne serije, gde je napisan neki scenario i onda se po tom scenariju snima. Ne bih volela drugačije da razmišljam jer bih onda sebe psihički opterećivala. Ja sam takva osoba da dok mi neko ne dokaže da je loš, mislim da je dobar. Kada je ulazila u rijaliti, ja sam joj rekla "Sanja, molim te, nemoj da me obrukaš tamo", a ona mi je odgovorila "Ako misliš da ću sa nekim biti u vezi, neću sigurno" i onda je ona valjda vođena time, da neće to (vezu sa muškarcem) započela tu neku priču sa Matorom. Možda nije ni bila svesna da će to otići tim putem. Nije bila svesna šta se dešava oko nje, to je jedino moje obrazloženje, ako je i drugačije, podržavam je - rekla je mama lepe plavuše.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JEDINO SU NAŠI PADOVI BILI BAKSUZNI: Kija odbrusila Slobi, pevač odmah ućutao! (VIDEO)

Sanja je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka i napolju je ostavila dečka kog je često spominjala pod nazivom "Zverka". Njena mama nam je otkrila i da li je dečko čekA i kako gleda na njen odnos sa Matorom.

Foto: TvPink Printscreen

Podržava je. Prošli put joj je preko druga preneo pozdrave. Da li će ta veza opstati i šta će biti, ne znam. A uostalom, ona je mlada, sve joj je oprošteno - završila je Sanjina mama.

R. Lazarević

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'