AKTUELNO

Da li će biti iskrene?

Iako je većina zadrugara večeras očekivala pitanja gledalaca, to se nije dogodilo, jer je Veliki šef pripremio još jedno iznenađenje. Voditeljka Katarina Nikolić, pre ulaska u Belu kuću, otkrila je gledaocima o čemu se radi, a što zadrugari ne znaju.

Foto: RTV Pink

Ove večeri druženje započinjemo na jedan drugačiji način, jer smo pripremili specijalni zadatak za zadrugare. Danas smo ih gledali na bazenu u igrama, izdvojile su se dame koje su bile lošije. E za te dame, imamo specijalni zadatak. Oni će misliti da odgovaraju na poligrafska pitanja, ali ono što zadrugari ne znaju je da je to jedna velika šala - rekla je voditeljka Katarina Nikolić.

Foto: RTV Pink

Katarina Nikolić zatim je ušla u Belu kuću i rekla ukućanima da će večeras odgovarati na poligrafska pitanja, predstavila poligraf i specijalnog gosta. Voditeljka je zatim rekla da zbog operacije koju je imala Zorica Marković neće učestvovati, a na pitanje da li je još neka od zadrugariki prošla isto, prijavilo se i još nekoliko ukućanki u nameri da izbegnu poligraf.

Foto: RTV Pink

Kada se damama kosa podigne na glavi, one govore istinu! - govorila je Katarina Nikolić, a zatim je pročitala spisak ukućanki koje će ogovarati na poligrafu - Andrijana, Zorana, Mina, Sara, Ana Korać, Kija, Marija Ana, Teodora, Goca, Jovana, Sanja, Viktorija, Nadežda i Dragica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'