AKTUELNO

U večerašnjoj emisiji mališani će vas oduševiti svojim talentom.

Pred nama je još jedna uzbudljiva emisija najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu. Talentovani klinci su poslušali savete stručnog žirija u želji da dođu do završnice takmičenja i bore se za titulu "Pinkove zvezdice".

Foto: Pink.rs

U studiju "Pinkovih zvezdica" došlo je od malih promena. Tačnije, žiri je promenio raspored sedenja, a Jelena Tomašević je priznala da voli mesto na kome je sedela dve godine, a i večeras.

Ponovo sam na mom starom mestu. Volim ovu stolicu. Dve godine sam provela u njoj, ali videćete zašto sam ja večeras ovde. Spremna sam za treći krug i jedva čekam da čujem šta su klinci spremili i da uživam u njihovom pevanju - rekla je Jelena.

Foto: YouTube screenshot

A pravo iznenađenje za publiku u studiju jeste i to što se u stolici pored Jelene Tomašević našao Milan Stanković, nekadašnji član žirija.

Uživam ovde. Svi su jako dobro raspoloženi i ovaj šou je velika injekcija pozitivne energije svima nama. Iz prve ruke ću javiti ljudima kakvi su klinci iz ove sezone - rekao je Milan koji je došao da zameni Aleksandra Cvetkovića.

Foto: YouTube screenshot

Ja sam insistirala da se pretumbamo da Milan sedne pored mene jer smo se Jelena, Milan i ja uvek dogovarali i komentarisali  - rekla je Goca Tržan.

- Ja se mrdam iz svog mesta. Red mora da se poštuje. Jednom razredna, uvek razredna, zamislite sad u školi da đaci stalno menjaju mesta u klupama. Pa to bi bio haos - našalila se Leontina Vukomanović.

Bez obzira na premeštaj, ja ću i dalje biti načelnik - rekao je Sergej Ćetković koji se našao na suprotnoj strani od svog prvobitnog mesta.

Foto: YouTube screenshot

Udobno se smestite, odložite svoje daljinske aparate jer je pred vama još jedna nezaobravna emisija "Pinkovih zvezdica".

J. V.

#Goca Tržan

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

'