AKTUELNO

Ovo se do sada nije dogodilo.

Lepo vreme zadrugari su iskoristili kako bi se sunčali u dvorištu, a pojedini učesnici rijalitija "Zadruga" su se danas i kupali u bazenu. Ovo užvanje prekinulo je pismo Velikog šefa koje je šokiralo sve stanare Bele kuće.

Tokom današnje kupovine došlo je do situacije koju, nažalost, moramo da pomenemo. Naime, iz prodavnice je ukradeno 4.000 dinara, što, priznaćete, nije nikakav deo šou programa niti igre. Ovim putem izvinjavamo se radnicima u prodavnici u kojoj su danas bile Miljana, Sanja i Sara i naglašavamo da će već pri sledećoj kupovini morati da vrate ovih pokradenih 4.000 dinara. Što se nas tiče, moramo da kažemo da smo zabezeknuti ovakvim postupkom i da ne možemo da verujemo da bilo ko može da krade u prodavnici - glasio je početak pisma Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Krađa u prodavnici je veoma ozbiljna stvar. Osim što sada imate 4.000 dinara viška, morate da znate da ćete u sledećoj kupovini morati to da nadoknadite - pisalo je u pismu.

Miljana je objasnila da ona nije ukrala ništa, a svoje obrazloženje dale su i Sanja Stanković i Sara Reljić, koje su danas bile u kupovini sa ovonedeljnim vođom Miljanom Kulić.

Ja sam u kupovinu ponela oko 7.000 dinara. 3.000 dinara uopšte nisam nosila, što se mene tiče, mogu kamere u prodavnici da se vrate. Ja nikakav novac nisam, osim onog novca što sam dala, ništa uzimala nisam. Mogu kamere da se vrate, ima kamera. I dalje mi nije jasno da li su nestale pare ili roba u toj vrednosti - objasnila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam račun uzela, račun sam i donela. Ja sam čim sam stigla u prodavnicu dala kesu sa parama onim devojkama. Ja imam račun za sve što sam kupila. I da sam htela da ukradem, nisam mogla, jer sam bila u šortsu i majici - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, pošto sam bila poslednja i rečeno mi je da imam još šest minuta za kasu, dala sam svoj novac kasirkama da prebroje. Oni su meni samo rekli da moram u kombi, a tamo je ostao nadležni da proveri novac i ako ostane kusur da uzme i da mi vrati - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedini ukućani javili su se da prokomentarišu novonastalu situaciju, a Tomislav Panić imao je predlog kako da se reši ovo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja molim moju majku da uzme 4.000 dinara i da ode u ovu prodavnicu i da vrate novac. Ja ne razumem šta ste vas tri radile, stvarno. Ako je neko ukrao novac, mene je stvarno sramota da budem ovde. I Goci ko je ukrao 1.000 dinara, stvarno sramota - rekao je Toma.
Ja ne želim da mene neko optužuje da sam ukrala novac. Mene je sramota što se o tome i priča. Mene otac nije tako vaspitao. Ja sa novcem nemam ništa - objasnila je Miljana.

Kako su ostali zadrugari komentarisali ovu prilično neprijatnu situaciju, pogledajte u snimcima u nastavku.

Nakon održanog sastanka stiglo je pismo Velikog šefa, odnosno koverta sa računom i kusurom koji je preostao. Sada su zadrugari konačno mogli da reše misteriju cigareta koje su im falile.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'