AKTUELNO

Neko nije dao dovoljno novca za kupovinu.

Kada su ugledali na vratima "Zadruge" Miljanu Kulić, Saru Reljić i Sanju Stanković, koje su bile u kupovini, ukućani su odmah skočili kako bi im pomogli sa kesama i namirnicama. Miljana je rekla svojim cimerima da joj je nedostajalo oko hiljadu dinara za cigarete.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Mikiju Đuričiću se to nije svidelo, zbog čega se iznervirao i odmah od Miljane zahtevao da dobije svoje cigarete koje mu je ona kupila. Podsetimo, ranije se Miki posvađao i sa Andrijanom zbog cigareta.

Foto: RTV Pink

Ako ti se neko bude bunio, Miljana, reci da ti je Miki oteo cigare. Ako te neko bude dirao, ti reci da sam ja uzeo sam. Miljana, ja sam dao 3.200 dinara, kaži ti meni kako može da fali 1.000 dinara kada smo ti dali sve?! Ja sam naručio 13 kutija, 13 sam i uzeo. Ne zanima me više. ljudi, ja sam svoje uzeo - rekao je Miki.

I Đekson se bunio zbog duvana, dok je Sanja Stanković. koja je bila u kupovini, zbog iste i plakala, a došlo je i do svađe između Viktorije i Miljane Kulić, takođe zbog cigareta.

Foto: RTV Pink

Nemoj da mi se unosiš u facu. ludačo! Rekla sam da ću podeliti sve cigarete. Niko nije hteo da čeka. Ja ti kažem da sam sve cigarete kupila - pričala je trudnica.
Ajde. udari me! Ti se zoveš sedam paklica cigara! Više ne vrediš! Da li možeš jednu stvar da uradiš kako treba? Pa ti si ljude ostavila gladne prošle nedelje - govorila je Viktorija Miljani.

Foto: RTV Pink

Kada su pušači rešili svoje probleme sa cigaretama, ostali ukućani su nastavili sa raspodelom stvari koje su kupile Miljana, Sara i Sanja u kupovini koja je bila danas, zbog toga što su se zadrugari juče pripremali za "Zadrugoviziju 2", koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Sanja Stanković

'