AKTUELNO

Mnogi su uživali gledajući izmontirane snimke.

U toku večeri voditeljka Dušica Jakovljević je posetila stanovnike Bele kuće i donela im lepe vesti, a to je da gledaju izmontirane video-snimke, a potom i čestitke koje su im uputili njihovi najmiliji povodom sutrašnjeg praznika, Uskrsa, zbog čega su se zadrugari oduševili i ovo obaveštenje ispratili gromoglasnim aplauzom.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su imali priliku da vide nekoliko snimaka u kojima je glavni akter Miljana Kulić. Naime, ona je u jednom klipu imala izliv emocija zbog nedostatka cigareta, u drugom se sađala sa Lepim Mićom, a u trećem je imala priliku da odgleda kako je izgledao nastup Bebi Dol na Evroviziji sa pesmom "Brazil", ali sa Miljaninom glasom.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je bila oduševljena onime što je videla i sve je ovo doživela na pozitivan način.

To je u afektivnom stanju, u napadu panike. Uspeli smo Drvo i ja da napravimo smešan klip - prokomentarisala je Miljana prvi snimak, a potom i drugi: Mića je najbolji čovek u rijalitiju, naravno pored Saške i Marka. Oštar je na jeziku, ja poludim i onda psujem. Ja ne mogu da prevaspitam čoveka od 60 godina, ali mi je jako prirastao srcu - pričala je Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Potom su ukućani mogli da pogledaju prilog na kome Mina Vrbaški jeca i žali se Mikiju Đuričiću zbog toga što je pogledala svog bivšeg dečka Nemanju Đerić Đeksona, a evo kakva je bila Minina reakcija:

Bila sam kod Mikija na seansama. Užasno izgledam kada plačem, neću više.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PLANIRA DA PREVARI MUŽA? Zorica prepustila Duška Gordani, a ona mu odmah OBEĆALA ORALNI SE*S! (VIDEO)

Usledilo je još mnogo smešnih videa, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'