AKTUELNO

Muk i neverica u Beloj kući.

Nakon što su svi takmičari imali priliku da uživaju u jutarnjoj kafi i zracima sunca u velelepnom gradu nadomak Beograda, došlo je vreme za nova pisma Velikog šefa, a samim tim i kreativne zadatke.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Pre nego što čujete o čemu se radi potrebno je da znate da treba da napravite spektakl. Ovoga puta ćete pripremiti imitacije, a kako bi bio uspešno obavljen neophodno je da se dobro pripremite. S obzirom na to da vas je trideset petoro u Zadruzi, jedna grupa će imati jednog više. Izvlačićete samo po 2 papirića. Nakon izvlačenja će svaki par sam za sebe odlučiti koga ćete imitirati. Možete odlučiti da li će to biti neko od takmičara ili domaća zvezda. Mora se tačno znati ko koga imitira. Veliki šef će se potruditi da vam priušti sve potrebne rekvizite i garderobu. Neophodno je da što bolje uvežbate svoje imitacije. Važno je da ozbiljno shvatite ovaj zadatak. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je izvlačila papiriće koje je poslao Veliki šef, a parovi koji su izvučeni su: Luna Đogani i Sara Reljić, Maca Diskrecija i Duško Radonjić, Miljana Kulić i Sloba Radanović, Milan Milošević i Lepi Mića, Zorana Stefanov i Ana Korać, Snežana Mišković VIktorija i Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović i Sanja Stanković, Anđelo Ranković i Nadežda Biljić, Gordana Džehverović i Kristina Kockar, Miki Đuričić i Bane Čolak, Marko Miljković i Jovana Tomić Matora, Dragica Janičić i Bora Santana, Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke, Marko Janjušević Janjuš i Radosav Stefanović Žuti, Marija Ana Smiljanić i Zorica Marković, Tomislav Panić, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson.

Ono što je privuklo veliku pažnju svih jesu grupe takmičara poput Mine, Tome i Đeksona, kao i Gordane i Kije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedini ukućani bili su i te kako nezadovoljni predlozima, a među njima je bio i Bora Santana, koji je vidno bio iznerviran zbog Dragice.

Kakve su bile reakcije ostalih i kako će se rivali snaći u svojim ulogama pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'