AKTUELNO

Bez obzira na sve on joj je drag.

Miljana Kulić je kao ovonedeljni vođa za svoju omiljenu osobu izabrala Marka Miljkovića i on ima privilegiju da sa njom živi u Hotelu "Zadruga". Njih dvoje su se tokom dana osamili i pričali šta misle o pojedinim ukućanima.

Foto: Printscreen Youtube

Kulićeva je istakla da ima samo četvoro ljudi u koje može da se pouzda i koje želi da vidi nakon rijalitija, a to su: Saška Karan, Lepi Mića, Gordana Džehverović i Marko, sa kojima i provodi najviše vremena. Ipak, trudnica je Miljkoviću skrenula pažnju da je malo nepoverljiva prema njemu, uprkos činjenici da joj je drag.

Foto: Printscreen Youtube

Ja mislim da si ti folirant, u tebe jedino sumnjam da li ćeš doći da čuvaš bebu, ti si nepredvidiv. Za Sašku, Miću i Gocu znam, ali za tebe nisam sigurna. Mislim da samo na sebe misliš. Mislim da treba da povedeš računa o svom fizičkom izgledu. U licu si lep, ali telo se gleda. Mislim lep, prosečan. U telu nisi ništa posebno, baš nisi jak. Znaš šta je, bre, muškarac - Sloba. Sav je u mišićima, da ima malo kao Sloba, eto to je za mene. Treba da operišeš usne, tanke su ti - rekla je Miljana Marku.

Foto: Printscreen Youtube

Marko se nije puno potresao zbog njenih reči i olako prešao preko izrečenog, a dodao je da je svestan svega, kao i to da je tokom boravka u rijalitiju mnogo smršao.

Pročitajte još: NA*EBAĆEŠ ZBOG OVIH REČI: Žuti poludeo zbog njenih uvreda, a OVA ga je najviše razbesnela! (VIDEO)

D. B.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'