AKTUELNO

Produkcija je nagradila košarkaševu iskrenost.

Danas su zadrugari imali veoma kreativan zadatak, ali ni njega nisu uspeli da obave na pravi način. Naime, Sanja Stanković, Ana Korać, Zorana Stefanov, Mina Vrbaški, Tomislav Panić i Bane Čolak bili su dobrovoljci koji su sa povezom na očima opipavali ruke svojih cimera i trebalo je da pogode ko je ko.

Ipak, oni nisu bili pošteni, već su kroz povez mogli da naslute o kome se radi. Zato je produkcija odlučila da ne bude pobednika i da nagradi nekog drugog.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku, pre nego što bilo kažemo, moramo da podsetimo da je jedini način da bilo ko dobije nagradu bio taj da se poštuju pravila izazova i ne bude varanja. Sada ćemo se zahvaliti Janjušu koji je bio iskren. Bilo je sumnjivo što su pojedinci uspeli da pogode preko 30 zadrugara. Janjuš je rekao produkciji, a i gledaocima da su dobrovoljci varali i da su sve videli ispod poveza. Janjuše, tvoja nagrada se nalazi u sandučetu, a dobrovoljci mogu da budu srećni jer neće biti kažnjeni zbog varanja - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitala Miljana Kulić kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je sa oduševljenjem prihvatio nagradu, a to su bile dve paklice cigareta. On je naglasio da mu nije bila namera da bilo koga "druka", već je želeo da pokaže da pojednici ne znaju da se igraju, već žele samo pobedu.

Igra je trebalo da bude zanimljiva, a ne da varaju. Niko nije lud da poveruje da od 36 ljudi oni pogode 35. Hvala Velikom šefu, ovo mi je baš trebalo. Jedino je Toma bio pošten - rekao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANDRIJANA I ĐEKSON SE OTVORILI DRVETU MUDROSTI, pa otkrili da li među njima postoje EMOCIJE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'