AKTUELNO

Iznenađena je reakcijom svoje rijaliti drugarice.

Najluksuzniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu" sinoć je napustila Bebi Dol. Danas je u Zadruzi pročitano njeno pismo u kom je pisalo da za novog vođu postavlja Miljanu Kulić.

Ova odluka začudila je mnoge, a Snežana Mišković Viktorija, kao najbolja prijateljica Bebi Dol, najburnije je reagovala. Viktoriju je ovakav izbor vođe veoma povredio, pa je napala svoju drugaricu.

Foto: TvPink Printscreen

Bebi je ove večeri gostovala u studiju televizije Pink i tom prilikom otkrila je kako reagovala na Viktorijine reči koje je tom prilikom izgovorila.

Moja misao je bila da vođa bude Viktorija, iz više razloga. Ona je ekonomista, znaće da rasporedi i rukovodi, drugi razlog je konformističke prirode, da se malo odmori u hotelu, da se oporavi od te povrede koju je imala. Viktorija mi je na neki suptilan način rekla "nemoj, molim te" - rekla je Bebi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miljana za potrčke stavila ONE KOJI TO NIKAD NISU BILI, PA SE I PEVAČ ZAREKAO DA ĆE BITI U IZOLACIJI, dok sa njim želi DA SPAVA U HOTELU! (VIDEO)

Danas sam sa nevericom slušala kako me napada i tako reaguje na moju ideju (da Miljana bude vođa). Da sam samo u nekom trenutku videla kod nje da nije tako decidno odbijala, ja bih je poslala u hotel i ne bih je pitala. Ali ona je to odbijala i nisam htela protiv njene volje. Druga opcija mi je bila Miljana, to je bio šahovski potez - obrazložila je Bebi svoju odluku.

Ceo razgovor koji je vođen u studiju pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bebi Dol

#Miljana Kulić

#Snežana Mišković Viktorija

'