AKTUELNO

Šalili su se na račun pevačice!

Milica Dugalić danas je odlučila da se odmara pored jezera, pa je za svoje potrebe uzela čamac koji je našla u dvorištu i u njega stavila posteljinu na koju je legla i počela da se odmara. Ukućani koji su gledali šta radi ova stanarka iskoristili su priliku da preokrenu celu situaciju i da se našale na njen račun.

Foto: RTV Pink

Legneš u čamac, posmatraš vodu, levo-desno kopono i zamišljaš! Da, da kao kovčeg mrtvački. Bez sudnjega dana nema - govorila je Milica Dugalić iz čamca.
Pa ne treba ni izazivati - dobacio je Miki, koji je odlučio da se sa ostalima šali na račun ove stanarke.

Foto: RTV Pink

Pčelar iz Kupinova došao je na ideju da zajedno sa cimerima zapale sveće, da se krste i pevaju, dok je ona posmatrala jezero i gledala u patke koje su se kupale u istom.

Foto: RTV Pink

Gospode pomiliju, neka je živa još ovoliko koliko je živela. Da svi požive njeni. 102 godine, je l' ti dosta? Dobro, 98 godina da poživi Milica. Dobro je, bežite, bežite, dosta je bilo - govorio je Miki dok je sa ostalima bio iznad Milice Dugalić.

Milica je u jednom trenutku pomislila da joj je Bora Santana svećom zapalio kosu, zbog čega se iznervirala. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Milica Dugalić

'