AKTUELNO

Nije imao lošu nameru?

Kristina Kockar je tokom jedne od od žurki koju je organizovao Veliki šef, povredila nogu. Naime, ona je pala kako je di-džej Arsa podigao Lepog Miću i nju gurnuo nehotice. Tada joj je prvi prišao Radosav Stefanović Žuti i poneo je u krevet. Tom prilikom je Anđelo Ranković koji sa njom nije u najboljim odnosima rekao Žutom "Daj da te šutnem da Kija padne još jednom".

Foto: Printscreen Youtube

Kako stanovnici Bele kuće večeras odgovaraju na pitanja novinara, jedno od njih je upućeno upravo manekenu zbog rečenice koju je izrekao.

Naravno da ne želim nikome zlo, stvarno u tom trenutku nisam znao da je to ozbiljno i šta je pravi razlog. Koliko god da smo u svađi i imamo nesuglasice, nikada nikom ne bih poželeo loše. Ne bih mogao sebe da opravdam da sam stajao sa strane i pričao iza leđa. Nisam to rekao u najgoroj nameri. Siguran sam da sam se posle toga nasmejao, nisam znao da je ozbiljnija povreda u pitanju. Meni nije problem da kažem kakvo god mišljenje da imam. Ako sam rekao nije mi problem da priznam, ali nisam mislio u lošem kontekstu - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

Maneken je obrazložio da se te rečenice tačno ni ne seća, ali kako kaže šta god da je rekao, nije mislio u negativnom kontekstu.

Pročitajte još: LJUTA BORBA ZA OPSTANAK U BELOJ KUĆI: Oni su večeras NOMINOVANI, a neko od njih ZAUVEK NAPUŠTA Zadrugu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'