AKTUELNO

Njeni fanovi su očajni!

Već godinama se spekuliše o tome da je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Kameron Dijaz, odlučila da se penzioniše. Ona se na filmskom platnu nije pojavljivala od 2014. godine, a sve ono što se nagađalo, sada je potvrđeno.

Prvo je njena prijateljica Selma Bler pokrenula ove glasine:

Pre neki dan smo ručale, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na filmski set. Iskreno, volela bih da se to dogodi, ali je Kameron izričito naglasila da je završila s tim. Jednostavno više ne želi da snima. Zadovoljna je svojim trenutnim životom i ne znam šta bi bilo potrebno ponuditi joj da se vrati - rekla je Selma ali je posle to i porekla.

Ipak, u najnovijem intervjuu za "Entertejnment vikli", koji su Kameron Dijaz, Selma Bler i Kristina Eplgejt dale povodom ponovnog okupljanja ekipe filma "Najslađe stvorenje" iz 2002. godine, 45-godišnja glumica priznala je da je zaista odlučila da kaže "zbogom" glumi. Kameron je tada postavila pitanje zašto nisu više nikada išta snimile, iako se sa Selmom viđa, a zatim je rekla:

Mislim da je vreme da počnemo da se viđamo, naročito sada kada sam otišla u penziju - rekla je lepa glumica.

Nema sumnje da će njenim fanovima ovo teško pasti, a da li će ikada dobiti ponudu dovoljno dobru da se vrati glumi, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Kameron Dijaz

'