AKTUELNO

Satirični sitkom o industriji zabave uskoro na kanalu Pink 2.

Na kanalu Pink 2 od petka 6. aprila svakog radnog dana u 15 časova emitovaće se sitkom "Televizijska posla" (eng. "30 Rock"), koju je napisala Tina Fej i u kojoj ima glavnu ulogu, a pored nje u ovoj seriji igraju i Alek Boldvin, Trejsi Morgan, Džejn Krakovski, Džek Mekbrajer, Skot Adsit, Katrina Bouden i mnogi drugi.

Serija je zasnovana na Tininom iskustvu kao glavnog scenariste šoua "Saturday Night Live", a ime "30 Rock" odnosi se na adresu Rokfeler Plaza 30 u Njujorku, na kojoj se nalazi zgrada "Komkast" u kojoj je NBC-jev studio gde je nastao šou "Saturday Night Live" .

Foto: www.imdb.com

Radnja sitkoma odvija se iza kamera fiktivnog komičnog šou programa "TGS with Tracy Jordan", koji se emituje na mreži NBC i prati scenaristu, kreativnog direktora i glavnog i odgovornog urednika Liz Lemon (Tina Fej).

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Sitkom "Televizijska posla" opisuje Lizin napor da vodi uspešan šou program uprkos neslaganjima sa konzervativnim, premabicioznim kolegama, kao i ljubavni, i uopšte privatni život i povezanost glavnih likova. "Televizijska posla" na satiričan način predstavlja kulturu i korporativnu strukturu televizijske mreže i celokupnu industriju zabave.

Foto: www.imdb.com

Serija "Televizijska posla" dobila je nekoliko značajnih priznanja, uključujući "Emi" nagradu 2007, 2008. i 2009. godine, za najbolju seriju u kategoriji komedija. Serija je 2009. godine bila nominovana za 22 "Emi" nagrade, što je najviše nominacija koje je dobila neka komična serija. Za vreme emitovanja bila nominovana za čak 103 "Emi" nagrade, a osvojila je ukupno 16. Pored toga, osvajala je i brojne druge televizijske nagrade, a našla se i na listama najboljih serija u periodu od 2006. do 2013. godine.

Ne propustite sjajnu Tinu Fej i Aleka Boldvina u satiričnom sitkomu "Televizijska posla" od 6. aprila, svakog radnog dana u 15 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim i serijskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Alek Boldvin

#Pink 2

#Televizija Pink

#Televizijska posla | 30 Rock

#Tina Fej

#serija

'