AKTUELNO

Fanovi širom sveta navijali su za ovu ljubav.

Od kada su Anđelina Džoli i Bred Pit objavili da se razvode, fanovi ovog glumca počeli su da nagađaju i nadaju se da bi mogao da obnovi vezu sa Dženifer Aniston. Proteklih nekoliko dana pronela se  glasina da je par zaista viđen zajedno, a da je pomirenju kumovao glumac Džordž Kluni.

Sada je to gotovo sigurno jer je ovaj par a čini se da je sada sve potvrđeno fotografijom koju je na naslovnoj strani objavio američki tabloid "Star"

Američki mediji prenose da je Dženifer poslala šofera po Breda i Klunija nakon zabave povodom dodele Oskara, a da se potom trojac našao u njenom domu.

Veče su proveli mirno, razgovarajući o nekadašnjim danima. Sve se činilo kao nekada, samo lepše i bolje. Iako se ne kaju zbog brakova, prisetili su se koliko im je lepo kada su zajedno - tvrdi izvor.

Porptarol Džordža Klunija demantovao je pisanja ovog magazina, koji dalje navodi da su njih dvoje presrećni jer ih je upravo on spojio ponovo.

Foto: Beta/AP

Džen ne želi da javnost sazna za pomirenje, jer se tek nedavno razvela - dodaje isti izvor.

Podsetimo, Dženifer Aniston i Bred Pit bili su u braku od jula 2000. godine do oktobra 2005. godine. Njihovom rastanku prethodilo je snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit" u toku kog je Pit upoznao i zavoleo Anđelinu Džoli.

Pink.rs

#Bred Pit | Brad Pitt

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Veza

'