AKTUELNO

Ceo problem nastao je zbog poljupca sa Kijom.

Jovana Tomić Matora prethodne noći je saznala da se njena simpatija, Sanja Stanković na jednoj žurki poljubila "na blic" sa Kristinom Kijom Kockar. Ovo je Matoru potpuno slomilo i veoma je zamerila plavuši zbog toga što joj nikada do sada nije spomenula taj poljubac.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve svađale su se prethodne noći, a od jutros, čim su otvorile oči nastavile su raspravu. Tomićeva je insistirala da razgovaraju i razreše sve probleme.

Ne želim da razgovaram. Ne zanima me! Ne zanima me tvoje mišljenje koje je šatro u mojoj glavi. Ti pričaš u moje ime. Neću da te slušam. Treba ti kadar, evo okrenula se kamera, snima te - govorila je Sanja Jovani koja je kiptela od besa.
Prestani da se ponašaš tako prema meni. Ima da pričam! Hoćeš da mi zabraniš. Koji kadar, šta je sa tobom - pokušavala je Tomićeva da odobrovolji svoju simpatiju.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja nije popustila, odbrusila je Matoroj na najgori mogući način i definitivno raskinula sa njom.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS POČINJE NJIHOV NAJVEĆI PROJEKAT: U Belu kuću stigla kamera, zadrugari danas počinju sa snimanjem! (VIDEO)

Ti sve moraš da raspravljaš transparentno. Nemamo o čemu više da raspravljamo, završile smo i to je to - rekla je Stankovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Sanja Stanković

'