AKTUELNO

Jedva je uspeo da se smiri.

U toku sastanka na kom su zadrugari birali onog ko ne sme da iskaže svoje mišljenje nastao je haos između Slobodna Radanovića i Marka Miljkovića. Pevača je obezbeđenje izvelo iz Bele kuće, a kada se vratio popričao je sa svojom devojkom, Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Radanović je nasrnuo na Marka zbog njegovog komentara da je on jedan od tih koji ne govore šta misle i naveo situaciju sa Milicom Dugalić. Tada je Sloba govorio sebi u bradu o starijoj pevačici što Miljkoviću nije promaklo. Ovo je Radanovića isprovociralo te je krenuo da se fizički obračuna sa Miljkovićem.

Obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i do sukoba, na sreću, nije došlo. Nakon što se smirio i vratio, Radanović je porazgovarao sa Lunom o minuloj situaciji u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

On to hoće, da ga udariš da budeš diskvalifikovan - rekla je Đoganijeva.
Hteo sam da ga razvalim u facu ali sam se setio tebe, pomislio sam kako bi tebi bilo da ostaneš sama ovde a da ja izađem - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POBESNEO, PA SKOČIO NA MARKA, LUNA NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI: Obezbeđenje jedva savladalo RAZJARENOG Slobu! (VIDEO)

Kunem ti se da ti to nikad ne bih oprostila. Nemoj da mi govoriš više da budem dobra prema nekim ljudima da budem dobra. Videla sam ko se smeje sada kada se ovo desilo. Neću više da čujem za te ljude. Bilo bi im puno srce da te vide kako izlaziš napolje. Smeju se, slade se tim stvarima - vikala je Luna na svog dečka.

Nakon razgovora njih dvoje su uspeli da se smire i vrate svojim dnevnim aktivnostima.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'