AKTUELNO

Glumac se pred sam kraj okončanja razvoda predomislio.

Ben Aflek se izgleda predomislio po pitanju razvoda od Dženifer Garner i želi da se pomiri sa njom, tvrdi izvor blizak ovom paru.

Njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoj brak u junu 2015. godine i njihov razvod bi uskoro trebalo da bude priveden kraju, ali se glumac u poslednjem trenutku predomislio.

Aflek je neko vreme bio i na odvikavanju od alkohola, a Garnerova ga je posećivala redovno dok je bio na rehabilitaciji.

Foto: YouTube screenshot

- Ona je dala sve od sebe da se njihov odnos poboljša i htela je da promeni sve zbog dece i njih samih. Mnogo toga mi je oprostila, ali on nije mogao da se promeni - rekao je glumičin prijatelj.

Aflek je godinu dana u vezi sa producentkinjom Lindzi Šukas, s kojom je delovalo da ima skladan odnos, ali je ipak molio Dženifer da se pomire.

- Preklinjao ju je nekoliko puta da mu dozvoli da se vrati u njihov zajednički dom, gde ona živi sa decom - otkriva njen prijatelj i dodaje da ga je ona odmah odbila, dok drugi izvor tvrdi da se Garnerova premišlja i da su njih dvoje krenuli na bračno savetovanje.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: GLAVNI OSUMNJIČENI ZA SMRT ĆERKE VITNI HJUSTON PRETUKAO DEVOJKU i podgrejao sumnje da je on ubica pevačicine ćerke! (FOTO)

Podsećanja radi, Dženifer i Ben iz braka imaju ćerke Vajolet (12) i Serafinu (9) i sina Semjuela (6).

Autor: V. T.

#Ben Aflek

#Dženifer Garner

'