AKTUELNO

Novica Stanković otvorio je dušu za Pink.rs.

Odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković već mesecima unazad intrigira celokupnu javnost koja od 6. septembra prošle godine prati dešavanja u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Iako su najpre isticale da su u prijateljskom odnosu, Matora je vrlo brzo poklekla i milionima gledalaca priznala da je smrtno zaljubljena u svoju plavokosu cimerku, kojoj gotovo svakodnevno izjavljuje ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, Stankovićeva je mesecima uporno odbijala da otkrije javnosti kakve zaista emocije gaji prema cimerki, a onda je skupila hrabrosti i priznala svima da je postala biseksualka, da je sa Matorom već mesecima u vezi, da je voli, kao i da su nekoliko puta u "Zadruzi" imale odnose, što je šokiralo baš sve.

Kako bismo saznali kako na njeno priznanje gledaju njeni članovi porodice, zbog kojih mesecima nije želela da prizna šta se zaista dešava, pozvali smo Sanjinog oca Novicu Stankovića koji najpre nije bio raspoložen za razgovor.

Foto: Printscreen Youtube

- Ne želim da dajem nikakve informacije. To je njen izbor, šta ja sad da radim. Ona je odrasla - rekao je Novica na samom početku razgovora za naš portal, da bi potom otkrio da, uprkos ćerkinom javnom priznanju, i dalje sumnja u to da je naklonjena istom polu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko ja znam, nikad do sada nije bila u vezi sa nekom devojkom. Da li je to tako ili je neka fora, ja stvarno ne znam. Dok ne popričam sa njom ja ne mogu ništa da kažem, niti da sudim nit da ne sudim. Želim da sednem, da popričam sa njom, i dalje ne mogu da verujem u to. Mislim da je to neki njihov dogovor, ne znam stvarno… Mada, danas se čovek preokrene za čas. Znam da je kući uvek dovodila momke, ne znam šta joj se tamo desilo - iščuđavao se Novica.

Foto: TvPink Printscreen

On još uvek nije siguran da li će podržati vezu svoje ćerke sa Matorom po njihovom napuštanju "Zadruge".

Stvarno ne znam. Videću da popričam sa njom, ne znam kako ja sad da reagujem. Opet, ona je moja ćerka, ja ne mogu sad nju da osudim, izbacim iz života… Dete mi je i to je to. Ako treba… Prihvatiću, verovatno. Kad budu izašle, ako treba upoznaću ja Matoru, nije mi to problem uopšte. Videćemo kako će se stvari odvijati nadalje - bilo je sve što je želeo da kaže Novica kojem, ipak, ne prijaju ljubomorne scene koje Matora priređuje njegovoj ćerki.

Foto: TV Pink Printscreen

- To stvarno ne volim da gledam, to mi jako smeta... Matora se ponaša kao da je Sanja njeno vlasništvo - zaključuje Sanjin otac.

D. Tanasijević

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'