AKTUELNO

Do otvaranja Teatra Odeon ostalo je još nešto manje od mesec dana, a interesovanje javnosti za pozorište budućnosti je neverovatno.

Naime, ovaj savremeni teatar biće i zvanično otvoren 13. septembra, premijerom autorske predstave Željka Mitrovića „Lu“, a prodaja karata putem sajta teatarodeon.rs, je u punom jeku!

Međutim, to nije sve, direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, sada se oglasio na svom Instagram profilu i najavio otvaranje koncertne sezone Teatra Odeon, a čast da prvi nastupi na veličansvenoj sceni ovog digitalnog pozorišta, pripala je Gino Vanneliju.

- Otvaranje koncertne sezone mog Teatra Odeon je pripalo svakako jednom od najvećih na svetu, Gino Vanneliju! Odeon kao jedinstvena pop-rock institucija u Srbiji će u narednih nekoliko meseci ugostiti mnogo onih koji su obelezili istoriju svetske pop i rock scene! Vidimo se u Odeonu 19. Septembra na Vaneliju! -napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Gino Vanneli je kanadski rok pevač i tekstopisac poznat po mnogobrojnim hitovima, a pojavljivanje ove svetske zvezde, samo govori i ozbiljnosti i radu koji je uložen u u ovaj projekat.

Mitrovićevo digitalno pozorište specijalizovano za mjuzikle, pretenduje da bude najprestižnija kuća kulture, a bogatstvo jedinstvenog audio-vizuelnog doživljaja Teatar Odeon pruža tri različita iskustva – bioskopsku projekciju, pozorišnu predstavu i svojevrstan rok koncert.

Željko Mitrović i njegov tim skoro već 40 dana intezivno rade na pripremama pravog spektakla koji nas očekuje povodom proslave 30. rođendana najgledanije televizije na našim prostorima, pa se tako osim otvaranja Teatra Odeon, radi na pripremam novih kanala i emisija televizije Pink.

- Imamo četvrtog potpuno novu programsku šemu TV Red, sa zatim i lansiranje Narodne TV koja je sada još u tesnom periodu ili eksperimentalnom, otkrio je Mitrović. Ovaj kanal će svoj kompletan programski koncept implementirati od 5. septembra do 1. oktobra -rekao je Mitrović.

Za 14. septembr najavljna je prva klapa serije Ljubav u tišini, već 16. septembra u Odeonu će biti održana svečana akademija na kojoj će biti dodeljen veliki broj nagrada onima koji imaju posebne zasluge u razvoju Pink od osnivanja do danas.

Za 17. septembar planirano je otvaranje Odeon kluba, a za 18. septembar biće ogranizovan džinovski parti u palati Mitorović.

Proslava Pink.rs-a planirana je za 20. septembar i još puno puno događaja očekuje nas u septembru kao što je veliki humanitarni bal za decu bez roditeljskog stranja 24. septembra, zatim proslava Redove godišnjice i velika Grand proslava, 28. ovaranje Farme.

Do kraja septembra očekuje nas još jedan humanitarni bal za decu koja boluju od retkih bolesti, a za 30. septembar planirana je velika City Records dodela nagrada kada će plakete dobiti oko 40 izvođača.

Septembarska dešavanja zavrašavaju 1. oktobra velikim džinovskim partijem za zaposlene u RTV Pink, a pred nama je, bez sumnje, najuzbudljiviji mesec u istoriji ružičaste televizije.

Autor: Iva Besarabić