AKTUELNO

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group i idejni tvorac pozorišta budućnosti – Teatra Odeon, najavio je da će njegova autorska predstava "LUCIFER" biti premijerno izvedena 13. septembra, a sada je sve iznenadio novom objavom.

Naime, Mitrović je objavio video snimak i uz pesmu Olivera Mandića sa publikom podelio neke od kadrova njegovog prvenca "Lucifer".

- Obećao sam ansamblu mog “Teatra Odeon” da neću do premijere objavljivati snimke sa proba, ali im nisam obećao da neću objaviti neki snimak sa početka! Evo jednog, koji je za ovo sad, daleka praistorija! - napisao je Željko na svom Instagram profilu.

Željko Mitrović nedavno je objavio i snimak u kojem se može videti sva raskoš pozorišta i enterijer kakav je viđen samo u svetskim metropolama, a tehničke mogućnosti bine su neverovatne.

Ovo digitalno pozorište specijalizovano za mjuzikle, pretenduje da bude najprestižnija kuća kulture, a njegov prvenac ''Lucifer'' biće predstava koja će otvoriti ovaj teatar, velelepno pozorište specijalizovano za mjuzikle.

Ali to nije sve, Mitrović je najavio da će ovaj septembar, kada se proslavlja 30 godina ružičaste televizije biti najposebniji do sada.

Najavljeni su brojni formati koji nas očekuju u narednoj sezoni televizije Pink, kao i Narodne TV koja je nedavno zvanično počela sa radom.

Jedno je sigurno, septembar je mesec u kome možemo očekivati brojna iznenađenja, a spektakl koji se najvaljuje na sceni tetra Odeon, pomeriće sve granice.

Autor: Iva Besarabić