AKTUELNO

Imaju dosta toga zajedničkog

Hari Stajls privukao je veliku pažnju i pokrenuo glasine da ima novu devojku nakon što je primećen u društvu pevačice Olivije Din.

Glasine o novoj romansi su pokrenute nakon što je tokom vikenda uslikan u jednom od lanaca brze hrane sa mladom pevačicom. Hari je viđen kako naručuje obrok na šalteru, a Olivija je stajala pored njega i posmatrala. Navodi se da se upoznaju i da imaju dosta toga zajedničkog.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

- Hari i Olivija se poznaju neko vreme. Oni imaju mnogo zajedničkog sa svojim muzičkim ukusom i uživaju u druženju van reflektora. Hari ne voli ništa više od biciklizma i isprobavanja nove hrane u glavnom gradu, a Olivija je devojka iz Londona pa zna sva najbolja mesta - započeo je insajder za Sun.

Olivija je stekla slavu ranije ove godine nakon što je dobila tri nominacije za BRIT nagradu za najbolje pop izvođače, britanskog izvođača godine i najboljeg novog izvođača.

U maju je objavljeno da je Hari ponovo slobodan, nakon što se razišao sa devojkom Tejlor (29), nakon praznika. Pop zvezda i pevačica su poslednji put viđeni u javnosti kako zajedno voze bicikle tokom nastupa u Tokiju, u Japanu, u aprilu.

Autor: Andrea Nikolić