AKTUELNO

Ni njih dve ne mogu da poveruju da se to dešava!

Serija "Uvod u anatomiju" drži nam pažnju od 2005. godine i već 14 sezona nas zasmejava i rasplače. Razlog zbog kog smo najviše plakali bio je odlazak glumaca i likova koje smo voleli, a sada će nam se to ponovo desiti.

Naime, fanovi serije šokirani su informacijom da su glumice Sara Dru i Džesika Kepšou dobile otkaz i da njihove likove, Ejpril Kepner odnosno Arizonu Robins, posle skoro 10 godina, više nećemo gledati. Kako se navodi, njih više nećemo gledati iz "kreativnih razloga" tvoraca serije. Obe glumice su se oglasile na društvenim mrežama ovim povodom:

- Hvala vam svima na ljubavi koji ste mi pružali. Znam da ste tužni. I ja sam tužna. Nisam još imala vremena da procesuiram ovu informaciju. Dobila sam je tek pre 48 sati, pa nisam još spremna da kažem konačno hvala i napišem saopštenje o proteklih devet godina koliko sam provela ovde. To će doći kasnije. Za sada, želim samo da kažem: Volim vas. I volim Ejpril, i njena priča još uvek nije gotova. Zaista dobre vesti (barem za mene) su to što sam ovde na setu sa jednim od mojih omiljenih ljudi, Kevinom Mekidom (doktor Hant), sa mojom voljenom porodicom iz ove serije još dve nedelje, pa ću imati vremena da procesuiram sva osećanja koja su bila uz mene skoro celu deceniju. Za to sam zahvalna - napisala je Sara Dru.

- Proteklih deset godina sam imala retku privilegiju ne samo da igram Arizonu Robins već da budem i zaljubljena u to što tumačim njen lik. Arizona Robins je nežna, inteligentna, zabavna, pronicljiva, smela, vesela, neustrašuva i zaista dobra u onome što radi. Bila je jedan od prvih članova LGBT zajednice koji su prikazani u regularnom serijskom programu na televiziji. Njen uticaj na svet je trajan i zauvek. Zauvek. Zahvalna sam što sam imala priliku da je živim i za život koji je ona meni donela. Tužna sam što sada odlazi, ali me teši ideja da će nastaviti da živi u mašti svih nas. Šonda, hvala ti za ovu neverovatnu vožnju na rolerkosteru. - napisala je Kepšou.

I jedna od kreatorki serije, Krista Vernof, oglasila se povodom njihovog odlaska:

Likovi Ejpril i Arizone su zauvek utisnuti u 'Uvod u anatomiju' zahvaljujući fantastičnom radu Džesike Kepšou i Sare Dru. Kao pisci, naš posao je da pratimo priče kuda idu i to nekad znači da moramo da se oprostimo od likova koje volimo. Bila je čast i privilegija raditi sa ovim fenomenalno talentovanim glumicama - istakla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: DOMAĆINSKI! Ovako su kolege dočekale Žiku Šarenicu na televiziji Pink! (FOTO)

Malo je reći da su fanovi veoma razočarani ovim saznanjem, a mnogi su se zarekli da više neće gledati seriju. Iako još uvek nisu zvanično naručene nove sezone, glavna glumica Elen Pompeo, koja tumači lik doktorke Meredit Grej, potpisala je ugovor da igra u 15. i 16. sezoni, rejtinzi su odlični, pa se pretpostavlja da će se serija nastaviti bar još dve godine.

Autor: N. Vujčić

#serija

'