AKTUELNO

Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group najavio je povratak iz Kana u Beograd, gde ga čekaju pripreme za brojne nove spektakularne projekte.

Mitrović je novom objavom na Instagramu oduševio pratioce i za septembar najavo "sveopštu eksploziju".

- Raspevah se opet, ovaj septembar, kao i ova pesma, je za mene najkomplikovaniji mesec u životu, tako da ću morati da se teleprtujem za Beograd i da pripremim sve za sveopštu eksploziju u septembru - napisao je Mitrović na svom Instagrama nalogu.

Mitrović je povodom proslave 30. rođendana Pinka najavio brojna iznenađenja, a među njima i novu televiziju, NARODNA TV, na kojoj će jedan od nosećih formata biti i FARMA 8.

Tokom septembra na NARODNOJ TV, koja je nedavno počela sa radom, biće implementiran kompletan programski koncept.

Na programu NARODNE TV, gledaoci će od septembra pratiti i, dugo očekivani rijaliti FARMU, kao i veliki broj domaćih filmova i serija, poput novih epizoda serijala "Nikad izvini", City, City club, TI-TO, Kursadžije, ali i nekoliko novih verzija "Narodnih veselja".

Početak FAREME 8 najavljen je za 5. septembar, a Mitrović je nedavno objavio snimak na kojem se vidi kako napreduje sređivanje imanja, a kako je istakao, u toku su poslednje pripreme.

U septembru se očekuje i premijera predstave "Lucifer".

Mitrovićev prvenac "Lucifer" će 13. septembra otvoriti velelepno pozorište, raskošnog enterijera, specijalizovano za mjuzikle.

Idejni tvorac pozorišta budućnosti – Teatra Odeon ovom predstavom ponudiće publici jedan potpuno novi alternativno-bulevarski rok koncept

Autor: Snežana Milovanov