AKTUELNO

Zbog toga ne stupa tako lako u seskualne odnose.

Oskarovka Dženifer Lorens u nedavnom intervju za magazin The Sun priznala je da privatno zapravo vrlo povučena i da strahuje od polnih bolesti. Upravo iz tog razloga ona retko stupa u intimne odnose.

Foto: Tanjug

Možda govorim kao da mi se sve to jako sviđa, ali zapravo ništa ne preduzimam kad treba da dođe do akcije. Imala sam seks samo sa muškarcima sa kojima sam bila u vezi. Zapravo se jako bojim i strahujem od polnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera pre seksualnih odnosa poslala na lekarske testove. Penisi su opasni - rekla je glumica te dodala kako ne voli bilo kakav fizički kontakt te mrzi rukovanje i zagrljaje jer je uhvati panika od raznih bolesti.
Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da se jako dugo nisam seksala. Teško je to, pogotovo u ovom svetu. Volela bih uskoro nekoga da pronađem i da budem srećna u vezi - objasnila je Lorensova.

Foto: Wikipedia

Osim toga, Lawrence je zvezda aktualnog kino hita "Crveni vrabac" gde je prvi put snimila scenu u kojoj je potpuno gola. Nije bila zabrinuta zbog golotinje, već se brinula kako će izgledati njene bradavice na ekranu jer je na setu bilo jako vruće.

Mislila sam da izgledaju preveliko - rekla je Dženifer, gostujući u jednoj emisiji.

Podsetimo, ova američka glumica je 2014. bila žrtva hakera kada su njene fotografije na kojima je gola, kružile internetom.

Pink.rs

#Dženifer Lorens | Jennifer Lawrence

#Polna bolest

#glumica

'