AKTUELNO

Ne želi više da radi ono što je radio.

Svi zadrugari ovih dana imali su mnogo razloga za slavlje, a rođendnanske čestitke pristigle su i za Lunu Đogani, koja je juče proslavila svoj 22. rođendan. Dobila je bezbroj poklona, a po svemu što je stiglo moglo se primetiti koliko je roditelji i najbliži prijatelji podržavaju.

Ona je bila raspoložena, ali u jednom trenutku njeno ponašanje se otelo kontroli, pa je ponovo oko sebe širila negativnu energiju, što je Slobu dovelo do ludila. Oni su se u toku noći posvađali, a svađa je bila burna i nervirala je skoro sve prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su se glave ohladile, oni su nakon svega porazgovarali o svemu, a ukućanin je odlučio da digne ruke od svega i zaključio je da joj više neće pridikovati o ponašanju.

Rekao sam da od sada više neću da ti govorim šta treba da radiš i kako da se ponašaš. Tvoje raspoloženje dovodi do ove svađe. Imala si juče savršen dan, a onda dođe do preokreta gde se mi onako povađamo. Šta god da hoćeš ti radi, neću da ti dajem savete ili da ti punim glavu - rekao je Sloba.
Ali ja želim da mi daješ savete - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da ispadne da ja tebe sad okrećem, ali indirektno na to i misliš. Pričaš kako sam ti s*ebao veče. Pričaš samo onako kako tebi odgovara, uvek. 400.000 puta sam bio u pravu. Dobila si čestitke koje niko nikad nije dobio, a onda si se smorila oko gluposti neke. Ne zanima me šta je u tvojoj glavi, nego kako si izgledala, trebala si da se pogledaš u ogledalo - pridikovao je Sloba.

Ceo njihov razgovor poslušajte u donjem snimku.

K.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'