AKTUELNO

Bivša srpska snajka kao i uvek blistala na crvenom tepihu.

Devedeseta po redu dodela Oskara Američke umetnosti i filmskih nagrada dodeljena je u Los Anđelesu i tom prilikom proglašene su najbolje filmske uloge i režije. Kao i svake godine, i ove na crvenom tepihu su se, pored glumaca, pojavile i nalepši  modeli iz sveta mode. Jedna od najlepših manekenki sveta i majka dve devojčice Adriana Lima (36) privukla je pažnju svojim stajlingom i izdominirala na ceremoniji.

Kada bi se dodeljivao Oskar za najlepšu ženu sveta onda bi  taj izbor zasigurno zadao muke žiriju jer bi u trku, pored svih slavnih lepotica ušla i bivša srpska snajka.

Neozabilazno fotografisanje u toku priprema Lima je podelila i sa svojim pratiocima na Instagramu. Ona je pre nego što je zakoračila na crveni tepih svoje fanove obradovala slikom gde se tek moglo naslutiti kako će glamurozno izlegati, ali niko nije mogao da pretpostavi šta će to manekenka pokazati.

Foto: Tanjug

Pozirajući i na crvenom tepihu u čast dodele Oskara, Adriana je za ovu  priliku odabrala glamuroznu providnu haljinu koja se pripijala uz njeno savršeno telo. Dekolte i šlic nisu izostali ni ovaj put, a svi pristuni nisu znali gde pre da gledaju, da li u njene duge noge, oči koje hipnotišu ili bradavice koje su se jasno videle ispod ove kreacije.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: GLAMUR NA DODELI OSKARA I TOALETE O KOJIMA SE PRIČA: Njoj su se modni kritičari poklonili, dok se ovoj glumici svi smeju! (FOTO)

Ceremonija dodele Oskara se u poslednje vreme ne vezuje samo za filmske nagrade već mediji sve česće prave liste najbolje i najgore obučenih dama na crvenom tepihu.Kako i ne bi, kada svetski top model pleni svojom lepotom gde god da se pojavi, a na  proslavi za najboljeg glumca i glumicu je na trenutak odvukla pažnju svojim seksepilom.

J. Č.

#Adriana Lima

#Manekenka

'