AKTUELNO

Pripema se za festivala Koačela u Kaliforniji.

Američku pevačicu i glumicu Bijonse smo na sceni uvek viđali besprekorno doteranu i zategnutu bez ijedne greške, ali iza svega toga stoji veliki trud ove pop zvede. Isprobavala je raznorazne dijete, treninge i tretmane, tračala za detetom ali kilogrami se uvek vraćali.

Neko bi rekao da ova mama nema nikakvih problema sa linijom i da je sve pod konac, ali je ipak otkrila da do sada nije mogla da pronađe nešto što če održavati njenu liniji bez po muke i svima otkrila da u poslednje vreme ima probleme sa kilogramima.

Još samo 44 dana do Koačele. Vreme je za vegansku dijetu - najavila je pevačica Bijonse (34) na društvenoj mreži Instagram.

Ona će otvoriti ovogodišnji festival pesme i umetnosti ''Koačela'' koji počinje 13. aprila u kalifornijskom gradu Indiou. Pevačica je objavila fotografiju na kojoj uvežbava koreografiju sa svojim plesačima i pritom otkrila da ide na rigoroznu dijetu.

Naime, pevačica praktikuje dijetu "22 dana ishrane" kada jede samo biljke jer želi da unosi vlakna, minerale i vitamine. Ona ne konzumira alkohol i loše masti, već samo zdrave masti koje utiču na smanjenje lošeg holesterola.

Ona je na društvenoj mreži pokazala kako kombinuje integralni hleb, avokado i paprike uz malo začina.

S vremenom takav način života postane navika - zaključila je Bijonse  koja se inače ne može u potpunosti odreći mesa, ali ga jede što manje.

Foto: Printscreen Instagram

Na dijetu je išla 2013. zajedno sa svojim mužem, reperom Džej Zijem (48) sa kojim ima ćerku Blu Ajvi (6) i osmomesečne blizance Rumi i Sira.

Oduvek se mučim s dijetama. Pronaći nešto što deluje i održava moju kilažu mi je do sada bilo teško - ispričala je 2013. Bijonse i dodala kako joj je konačno pomogao program od 22 dana.

Foto: Tanjug AP

Megapopularna Bijonse je svesna da prirodno nije najtanja žena, ali se ponosi svojim oblinama. Pevačica tvrdi da joj je koža sada čvršća i zategnutija i poziva sve da praktikuju ovaj način ishrane.

PROČITAJTE JOŠ: Rijaliti zvezda otkrila pol bebe i priznala da je RAZOČARANA!

J. Č.

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#pevačica

'